Téli sportágak kavalkádja december 13-án! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/12/09
Regisztrálj most a Téli sportágválasztóra!

2015. december 13-án (vasárnap), a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szervezésében valósul meg a „TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ – Mozogj télen is!” elnevezésű esemény a Városligeti Műjégpályán.

 

 

A Téli Sportágválasztó a 2015. év egyik legklasszabb sportos eseményének ígérkezik, ahol a megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik. Ők mutatják be az adott mozgásforma lényegét és információt adnak a sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről. A Műjégpálya elkerített kb 2000 m2-es jégfelületén és a mellette található szintén 2000 m2-es gyakorló jégpályán a tervek szerint ismét kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bandy, a bob, a szánkó és a jégvitorlás. A jégpályák mögötti 10 000 m2-es betonos felületen, a letelepített műanyag pályákon, illetve ha az időjárás is úgy akarja havas területeken

mindenki tesztelheti magát síelésben, sífutásban és biatlonban is, de még a kutyaszánhúzást is ki lehet próbálni.

A rendezvényen magas színvonalú bemutatókban is gyönyörködhetnek a látogatók és nem hiányoznak majd a neves sportszemélyiségek sem, akikkel együtt is lehet sportolni a Városligeti Műjégpályán!

 

A rendezvény 10 és 20 óra között várja a látogatókat. Fontos információ, hogy a Téli Sportágválasztó bejárata nem a Városligeti Műjégpálya főbejárata lesz, hanem attól kb. 250 méterre található oldalsó, felmolinózott kapun keresztül, a regisztrációs sátraknál léphetnek be a látogatók a rendezvényre. A közönségkorcsolyázás a Műjégpálya kb. 12 000 m2-es jégfelületén – a Téli Sportágválasztó rendezvénytől függetlenül – zavartalanul működik, melyhez korcsolyajegyet, a Műjégpálya nyitvatartási idejében a főbejáratnál kell váltani.

 

A Téli Sportágválasztóra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

 

 

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk találhatók a www.telisportagvalaszto.hu honlapon és az esemény facebook oldalán.