Ski Kärnten: Karintia legmagasabb síélménye

Mozgásvilág.huhttp://www.mozgasvilag.hu/
2008/12/08
A Ski Kärnten síparadicsomhoz három síterület tartozik: a Großglockner/Heiligenblut, a Mölltali-gleccser és az Ankogel. Karintia három legmagasabban fekvő síterepén már október végén megkezdődött a téli szezon.
Hirdetés

A Mölltal Opening jelenti a kezdést 2008. október 24-től 28-ig. Az esemény fénypontja a forró hangulatú gleccserparti Flattachban . A Mölltali-gleccser Karintia egyetlen gleccsersíterülete és az egyetlen olyan régiója, ahol egész évben lehet síelni. A két másik sírégióval közösen 150 kilométernyi, különböző nehézségi fokú sípályát és freeride terepeket kínálnak az üdülővendégeknek. A sípályák némelyike 3000 méter felett indul.

 

Mind a három terület önálló karakterrel bír: Heiligenblut például a Großglocknerre nyíló varázslatos kilátással büszkélkedhet és mindenekelőtt az egyéni utasok kedvelt üdülőhelye. Az Ankogel napfényes élményekre csábítja a természetbarátokat és családokat, míg a Mölltali-gleccser tökéletesen karbantartott sípályákon kínál izgalmas szórakozást a síelőknek, carvingosoknak és snowboardosoknak.
Hirdetés