Nyerd meg a 3 napos sí vakációt a Vogel Síközpontba! Hír

Mozgásvilág.hu
2011/11/30
Már többször is írtunk Bohinjról, ám most újra terítékre került egyrészt kivételesen szép fekvése, másrészt egy remek ajánlat miatt.
Hirdetés

Bohinj a Júliai Alpok szívében helyezkedik el, amely a legnagyobb és legkiterjedtebb hegycsoport Szlovéniában és az alpok legkeletebbi-legdélebbi nyúlványa.

A Vogel Síközpont a Bohinji tónál található, a Triglav Nemzeti Park egyik védett tájegysége. Magassága 1535 m tengerszint feletti magasság, ahonnan szédítő panorámával tárul elénk a hófödte Triglav hegycsoport.

  

Bohinj

  

A síszezon itt általában decembertől április közepéig tart. Körben a magas hegyek látványa különleges hangulatot ad a Vogelnek. A természet érintetlensége ellenére a sípályák igényesek és kifogástalanul karbantartottak. A síközpont minőségi síoktatást, szervízt, felszerelés bérlési lehetőséget, téli óvodát, vezetett szűzhavas túrasí túrát és „adrenalin” tandem siklóernyős repülést biztosít az érdeklődők számára. Ráadásul a sífutást kedvelőknek egy rövidebb pálya is rendelkezésre áll!

 

Vogel

 

A Vogel síközpont kellemes éttermeivel is a vendégek kedvében szeretne járni, ezért a vendéglátóegységek különféle ízlésvilágban készítik ételeiket. Mi több, a  síterep családok számára éppúgy nyújt kedvező lehetőségeket, mint a tapasztalt sízők számára. Bohinj ugyanakkor nem csak a síelők paradicsoma, hanem azoké is, akik kedvelik a következő sportokat, mint pl.: a téli mountainbike-ozást, túrasízést, jöringezést, hószánozást, téli fotózást vagy akár az egyszerű sétát.

 

Vogel

 

Az enyhébb hónapokban feléled Bohinj másik oldala is, amely szintén nagyon sok látogatót vonz errefelé, pl.: hegymászás, mountainbike, kerékpározás, horgászás, lovaglás, sziklamászás, úszás, extrém sportok..

Bohinj csak egy van: egyedi, kihívó, titokzatos és összehasonlíthatatlan!

 

Ha a fentiek kellőképp felcsigáztak és szeretnél nyerni egy 3 napos téli vakációt, játssz velünk!

Válaszolj helyesen az alábbi adatlapon található kérdésekre, add meg elérhetőségeidet legkésőbb 2011. december 20-a éjfélig és várd a 21-i sorsolást! Játékszabályzathoz klikk ide!

Növelhetem-e az esélyeimet? Naná!  Miután kitöltötted és elküldted a lenti adatlapot, e-mailben kapsz tőlünk egy linket. A kapott linket küldd el családnak, barátoknak, vagy akár ellenségeknek és minden általad jelentkező ismerős (aki a linkre kattintva jelentkezik a játékra) után a neved eggyel többször kerül a virtuális kalapba sorsoláskor.

  

A nyeremény pedig:

- 3 napos síbérlet a Vogel Síközpontba 2 fő részére

- 2 éjszaka, 2 fő részére félpanzióval a 4*-os Kristal Hotelbe

 

Kristal Hotel
Hirdetés