Kiválasztották a TOP 10 legjobb síterepet Hír

Kiválasztották a TOP 10 legjobb síterepet Hír

NASSFELD IRODA BUDAPEST
2015/04/01
A széles pályák, a napsütéses órák száma, a kulináris különlegességek, szórakozási lehetőségek és a sokrétű wellness ajánlatok elemzése alapján Nassfeld is a TOP 10-be került.
Hirdetés

A Snow-online.de a széles pályák, a napsütéses órák száma, a kulináris különlegességek, szórakozási lehetőségek és a sokrétű wellness ajánlat alapján díjazta a síterepeket – a síelés szerelmeseinek a legfontosabb szempontjait értékelték az egyes síterepeknél.

A kitüntetett síterepekről szóló eredeti dokumentumot az olvasók számára is közétették.

A díj Forrás: www.nassfeld.at/hu
A díj
Kép forrása: www.nassfeld.at/hu

Nassfeld mellett még 9 síterep örvendhet eme komoly kitüntetésnek!

Alistán a következő sípályák szerepelnek a díjazottak között:

Serfaus-Fiss-Ladis minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre egy síelő csak vágyhat. A síközpont télen autómentes övezet, megközelíteni a földalatti kisvasúttal lehet, amely egyébként a legkisebb és legmagasabban fekvő légpárnás vasút a világon. Serfaus sok lazításra, kikapcsolódásra alkalmas vendéglátóhellyel rendelkezik, ahol kulináris élvezetekben sincs hiány.

Zermatt ugyancsak egy top úticél az élményeket kedvelők számára, a síterep Serfaus-hoz hasonlóan autómentes övezet, megközelíteni vasúton, taxival vagy helikopterrel lehet. Ezen felül Zermatt egy igazi mekka a gourmet vendégek körében, ugyanis számos Gault-Millau étterem van a környéken.

- Obergurgl-Hochgurgl közkedvelt széles sípályái és hóbiztossága miatt. Szintén találunk itt számos Gault-Millau éttermet, valamint egy plusz pontot ér a közelben található tiroli termálfürdő, az Aqua Dome Längenfeldben.

- Leukerbadban található Európa legnagyobb alpesi termálfürdője. Az itt található 3 fürdőben naponta 3,9 millió liter vizet forgatnak meg naponta, amelynek hőmérséklete az 51 fokot is elérheti.

- Zell am See/Kaprun szintén egy olyan síterep, ahová megéri ellátogatni. A Tauern Spa-ban - amely egy Ausztria legszebb és legismertebb termálfürdői közül - garantáltan elfelejti mindenki a hétköznapokat. Ezen kívül a 3029 méter magasan található Csúcsétterem évente kétszer hív meg vendég mesterszakácsokat.

- A svájci St. Moritz igen exkluzív és hagyományosan közkedvelt síterep, különösen az igazi gourmet konyha ismerői és kedvelői körében kihagyhatatlan úticél. 1800 méter feletti magasságban jónéhány engadini csúcs-éttermet találunk.

- A déltiroli Alta Badia síközpontra több sztárétterem, sikkes hotelek és a Dolomitok sípályáihoz közvetlen kapcsolattal rendelkező pályaszállások jellemzőek. A fő attrakció természetesen a közkedvelt körbe síelhető Sella Ronda.

- Obertauern is bőven rendelkezik pályaszállásokkal, a legtöbb hotelnek közvetlen kapcsolata van a sípályákkal. Egy egyedülálló attrakció a közkedvelt Tauern kör, amelyet igazán könnyű sítalpakon felfedezni, hiszen a remekül kitáblázott ösvényeken hamar kiismerik magukat a síelők.

- az osztrák Almwelt Lofer igen közkedvelt idillikus, képeslapra illő környezetével, amelyre szélesen elterülő sípályák és végeláthatatlan hómezők jellemzőek. Almwelt Lofer és a salzburgri Saalachtal együtt nyújtják vendégeiknek a tökéletes nyugalmat az aktív pihenéshez.

- Nassfeld pedig téli napsütéses óráival verhetetlen, hiszen az olasz határnál elterülő karintiai síközpont a téli szezonban kb. 850 napsütéses órával büszkélkedhet.

Nagy megtiszteltetés tehát Nassfeldnek e neves sípályák között szerepelni!

Napfényes síelés Nassfelden. Forrás: www.nassfeld.at/hu
Napfényes síelés Nassfelden.
Kép forrása: www.nassfeld.at/hu


További részletek a díjazott síterepekről  kattintva érhetőek el.

2015.04.12-ig Nassfeld tökéletes hóviszonyú sípályákkal, az Alpok legnagyobb napozóteraszával, kedvező csomagajánlatokkal, rengeteg napsütéssel és jelenleg is több mint 1 méteres hóval várja a síelőket!


További információ:
Nassfeld Iroda Magyarország
H-1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10.
Tel.: +36-1-329-6355,
magyar@nassfeld.at
www.nassfeld.at/hu

Hirdetés