Karintia téli ajánló Hír

Mozgásvilág.hu
2011/10/21
Karintiai sí- és snowboard utazásajánló 2011. decembertől – 2012 márciusig!
Hirdetés
Emlékszel még, hová tetted a sí- és snowboard felszerelésed? Itt az idő, hogy előásd a garázsból, padlásról, szoba sarkából, a polc legtetejéről, szekrény mélyéről.. mert most SOS szükséged lesz rá!
Tervezd meg már most, hol szeretnéd eltölteni téli szabadságodat! Rengeteg kedvező csomagajánlattal várunk, melyek Karintia számtalan gyönyörűséges síterepére repítenek már gondolatban is!
  
undefined Kép forrása: undefined
  
Karintiában és Kelet-Tirolban található 32 síterep több mint 1000 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípályája közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A kínálat a hangulatos családi sípályától a buckás pályáig, a freeride arénáktól a nagy műgonddal kialakított és karbantartott funparkokig terjed.
Egy síbérlet 32 síterepre Az életkedv és a vendégszeretet, amellyel Karintiában találkozhatunk, megfizethetetlen. Ezzel ellentétben a síbérletek egyáltalán nem azok: a Topskipass Kärnten-Osttirol Gold síbérlettel már semmi sem szabhat határt a felhőtlen síélményeknek: a különleges bérlet 32 síterepre és 283 felvonóra érvényes. A síbérlettel egész Karintiában és Kelet-Tirolban nyitva állnak Előtted a sípályák . A hatnapos bérlet felnőtteknek 184 eurótól váltható, a 14 éven aluli gyermekeknek pedig 92 eurótól.
 
undefined Kép forrása: undefined
 
Néhány további apróság, ami Karintia téli kínálatát illeti: a Heiligenblut/Grossglockner , Mölltali-gleccser és Ankogel síterepeknek köszönhetően a Hohe Tauern Karintia Nemzeti Park régió kimagasló téli élményeket ígér. A régió 161 kilométernyi sípályáján októbertől egészen késő tavaszig ideális feltételek várják a télisportok kedvelőit – a Mölltali-gleccser 3000 méteres magasságával ráadásul egész évben nyitva áll a síelők előtt. A családbarát és hangulatos Lavanttalban elsősorban az élménysíelők találhatják meg számításaikat, míg a Koralpe, Klippitztörl és Weinebene síterepek a természet és a télisportok különleges kombinációjára helyezik a hangsúlyt. A kezdők és újrakezdők összesen 80 kilométernyi, enyhe lejtésű sípályán csiszolhatják tudásukat. A legkisebbeknek és családjaiknak pedig a Liesertal–Maltatal régióban található Innerkrems síterep a legjobb választás, de itt található például több nemzeti és nemzetközi sícsapat alpesi teljesítményközpontja is. A villachi síhegyek három sítereppel várják a síelőket: Gerlitzen Alpe, Dreiländereck és Verditz . A „ Dreiländereck ” név egyben egy programot is jelöl: aki a hegy tetején, a csúcskeresztnél áll, elmondhatja magáról, hogy egyszerre Ausztriában, Olaszországban és Szlovéniában is járt. Tökéletes feltételek várják a síelőket Bad Kleinkirchheimben is, ahol összesen 100 kilométernyi változatos és hóágyúzható sípálya áll a vendégek rendelkezésére. A számtalan könnyű és közepesen nehéz sípálya élményteli carvingozást tesz lehetővé.
 
81945-Emberger-Alm.jpg
 
Karintiában azok a síelők is megtalálhatják számításaikat, akik valami különlegesre vágynak: - a hat kilométer hosszú, nyílegyenes „A1 síautópálya” a Katschbergen - a három kilométer hosszú „Snowbowle” sípálya az Ainecken - vagy a Franz Klammer-lesiklópálya Bad Kleinkirchheimban, amelyet a régió legismertebb fiáról neveztek el, mind-mind feledhetetlen élményeket ígér - izgalmas száguldás vár a síelőkre a Goldecken is, az Alpok leghosszabb fekete pályáján, amely nyolc és fél kilométer hosszú és 1600 méternyi szintkülönbséget hidal át - a Gerlitzenen található Moserhang versenypályáján a vendégeknek lehetőségük nyílik arra is, hogy pontosan megmérjék a sebességüket - a különleges élmények közé tartozik a Nocky-Mountains kör a Turracher Höhén, ahol a vendégek különböző sípályák és felvonók segítségével síléceken kerülhetik meg a 2205 méter magasan található fennsíkot - a Nassfeld-Hermagor síterepen található 7,6 kilométer hosszú Carnia völgypálya utolsó egyharmada 2012. január 7-től március 3-ig minden szombaton éjszakai fényárban tündököl és csábít önfeledt síelésre a sötétedés után is.
  
undefined Kép forrása: undefined
  
A bátor vállalkozók jégfalmászás közben is feszegethetik teljesítőképességük határait : jégcsákánnyal és mászóvassal felszerelve, profi vezető kíséretében hódíthatják meg a megfagyott vízeséseket, jégfalakat. A különleges sportág kipróbálására nemcsak természetes környezetben, hanem számtalan, speciálisan biztosított jégfalmászó parkban is lehetőség nyílik.
Íme az ajánlatok:
Napfényes síelés ajánlatcsomag Karintiában Katschbergi síszezon nyitó ajánlat! Mölltali sípálya megnyitó kedvezményes áron! Ingyen síelés gyermekeknek 14 éves korig a Goldeck Sportberg ... Fehér hét az Emberger Alm alpesi legelőn Oberdrautalban
Ha kellőképp felcsigáztunk és még több ajánlatot szeretnél látni, egyszerűen és válassz a kategóriák közül!
  
undefined Kép forrása: undefined
 
További információ: Kärnten Werbung GmbH Mag. Susanna Brunner Casinoplatz 1, A-9220 Velden Tel. 0043(0)4274-52100-134, Fax. 0043(0)4274-52100-60 Susanna.brunner@kaernten.at , www.karintia.com
Hirdetés