Jasná, Szlovákia legnagyobb síparadicsoma Hír

Jasná, Szlovákia legnagyobb síparadicsoma Hír

(x) - Támogatott tartalom
2019/01/01
2000 m magas hegyek, 50 pályakilométer, 23 sífelvonó, mindenféle tudásszintű sípálya, Gopass sí- és kedvezménykártya, fejlett infrastruktúra! Ez Jasná!

Közeli, mégis világszínvonalú

Nincs tél síelés nélkül! Magyarországon nincsenek olyan hegyek, ahol 10 kilométeres pályákat ki lehetne alakítani, de szerencsére a környező országokban igen. Tőlünk alig 200 km-re Szlovákiában például világszínvonalú síközpontokat találunk. Jasná köztük a legjelentősebb.

 

 

Sípályák mindenki igénye szerint

Mikor meglátjuk a hegyeket, egyszerűen elámulunk. Magával ragadó látvány a napfényben csillogó Chopok és a felvonók a 2000 méteres magasságban. Merünk itt mi síelni? Persze a gyerekekért is aggódunk. Átfutjuk a sípályákat ábrázoló térképet, és minden kétségünk azonnal szertefoszlik. A hegy mindkét oldalán az összes nehézségi szintű pálya mintegy jelent, melyek többféle tudásszint szerint lettek kialakítva, így mindenki megtalálja a kedvére valót. Indulhatunk is: 23 felvonó vár ránk!

 

Jasná Forrás: tmr-jasna-jakub-smitka-zima
Jasná
Kép forrása: tmr-jasna-jakub-smitka-zima

 

Okos kártya: síelés Gopass-al!

Ma már nem kell sorba állni a síbérletért mint régen, ráadásul az árak is abszolút megfizethetők. Mindenki a saját Gopass kártyáját használhatja. Igen, a szezon újításával, a Gopass kártyával könnyedén megszervezhetünk előre mindent. Egyszerűen regisztrálunk a oldalon, és "lecsapunk" egy alacsony árra, pont úgy, mikor repülőjegyre vadászunk. Ha szerencsénk van, szinte fél áron tudunk bérletet vásárolni!



 

De ez nem minden: ezt a sokoldalú kártyát Jasnán kívül, a Magas-Tátra legnagyobb síközpontjaiban is használhatjuk!

 

Gopass a Magas-Tátrában is!

 

Jasná Forrás: tmr-jasna-jakub-vojtek-zima
Jasná
Kép forrása: tmr-jasna-jakub-vojtek-zima
 

A kártyára pontokat kapunk minden - valamelyik , hüttében, vagy a Tatry Motion üzletben való - vásárlásunk után, amiket később kedvezményekre válthatunk. Továbbá a kártya számolja, hogy hány kilométert síelünk, hányszor használjuk a felvonót. Ugye, hogy érdemes kiváltani egy ilyen kártyát?

 

Infrastruktúra

A síközpontot a legújabb sífelvonók, melyek akár a 100 km/órás szélnek is ellenállnak, a több mint 600 hóágyú, a modern hotelek és éttermek és a legújabb, mindenki számára könnyen használható technológiák jellemzik.

Végtelen a kellemes meglepetések sora, amik Jasnán várnak ránk. Remek ötlet ellátogatni ide, mert hatalmas élmény! Ha egyszer erre járunk, egészen biztos, hogy visszatérünk még ide!

Chopok 2024 m Forrás: tmr-jasna-juraj-mesko-zima
Chopok 2024 m
Kép forrása: tmr-jasna-juraj-mesko-zima


 

Kapcsolat: