Extrémsport a moziban

(x) - Támogatott tartalom
2015/12/21
Az 1991-es klasszikus feldolgozása bázisugrással, motorcrossal, snowboarddal, skydivinggal, wingsuittal.

A HOLTPONT az Alcon Entertainment legújabb veszett tempójú akció thrillere, amelyben néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah beépül egy csapat adrenalin függő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi és őrült bandája áll. A film lélegzetelállító mutatványaival felvonultatja a világ ikonikus extrém sportolóit (bázisugrás, szörf, motocross, snowboard, skydiving).

A film az 1991-es klasszikus feldolgozása lesz, annyi különbséggel, hogy nem csak szörfösökről szól, hanem mindenféle extrém sportot belevettek - bázisugrás, motorcross, snowboard, skydiving, wingsuit (a film érdekessége az, hogy sok színészt híres extrém sportoló helyettesít). Veszett tempó, lélegzetelállító mutatványok és ikonikus extrém sportolók.

A film főbb szerepeiben Édgar Ramírez (Zero Dark Thirty – A bin Laden-hajsza, A Bourne-utimátum, Carlos), Luke Bracey (G.I.Joe: Megtorlás, November Man), Ray Winstone (Noé, A tégla), Teresa Palmer (Eleven testek) és Delroy Lindo (Szahara, Tolvajtempó), rendezője pedig Ericson Core (Legyőzhetetlen).

 

 

Valódi extrém ikonok

A film lenyűgöző mutatványait neves extrém sportolók hajtják végre.

Szörfösök

Laird Hamilton, Sebastien Zietz, Makua Rothman, Billy Kemper, Brian Keaulana, Ahanu Tson-dru, Ian Walsh, Laurie Towner, Dylan Longbottom, Albee Layer, Bruce Irons, Tikanui Smith és Tuhiti Humani.

Snowboardosok

Xavier De Le Rue, Louis Vito, Christian Haller, Lucas DeBari és Ralph Backstrom.

Gördeszkások

Bob Burnquist és Eric Koston.

Motorkerékpárosok

Riley Harper és Oakley Lehman.

Wingsuit kaszkadőrök

Jon Devore, Julian Boulle, Noah Bahnson, Jhonathan Florez és Mike Swanson.

Kisebb szerepekben feltűnik DJ Steve Aoki, Seth Troxler és a The Art Department, és a sport kommentátor Sal Masekela.