A világ legmagasabban fekvő síszervize

A világ legmagasabban fekvő síszervize

Kakuk András
Kakuk András
2016/01/19
És a leggyorsabb, legolcsóbb is... valószínűleg
Hirdetés

Nassfeld sok mindenben leg. Állítólag a legtöbb a napos órák száma, Karintia legnagyobb síterepe, az Alpok leghosszabb felvonója stb...

A legmagasabban fekvő síszervíz Nassfeld

Idéntől egy igen különleges leg címet is bitorol. A Millenium Expressz legfelső állomásán az 1919 méteres Madritschen található Kofel Centerben nyitottak egy minden igényt kielégítő síszervizt. Az ötlet kiváló, főleg ha az átlag sízőt vesszük alapul, aki gyakran első nap a sípályán veszi észre, hogy hoppá kicsit berozsdállt a kantni, a talp elhasználódott.

A Nice Surprise skiservice gyors szervize számukra nyújt egyszerű megoldást. Az épület egyik felén a leadó pultnál 2 kollega veszi fel a rendeléseket. Ezek után a belső kollégák veszik át a munkát, és a szervizre váró lécek, deszkák egyedileg tervezett gépekbe kerülnek. Az egyik élez, a másik waxol és így tovább, míg a kiadó pultnál nem több mint 5 perc múlva megjelenik a késztermék.

Fizetéskor még egy kellemes meglepetés ér minket, hiszen az ára összesen 8 Euró, ami nem hogy a helyi kínálatnál, de még a hazainál is olcsóbb.

Nassfeld síszervíz Árlista 2019/20 

Precíziós oldalsó kantniélezés tuninggal és melegvaxszal                     8 Euró

Plusz síszervíz
Precíziós oldalsó kantniélezés tuninggal és melegvaxszal,                   12 Euró
talpcsiszolás, talpstruktúra csiszolás

Top szerviz (síléc)
Precíziós-oldalsó kantniélezés tuninggal és melegvaxszal,                   18 Euró
talpjavítás, talp- und alsó kantnicsiszolás, talpstruktúra-csiszolás

Top szerviz (snowboard)
Precíziós oldalsó és alsó kantniélezés tuninggal, talpjavítás,                35 Euró
talpcsiszolás, melegvax. (Kívánságra: talpstruktúra-csiszolás)

WP_20140108_011.jpg
Munkában
Kép forrása: Mozgásvilág

Galériához klikk a képre!

 

Persze a gyorsszerviz kisebb hibákat orvosol csak. Akiknek tankcsapdák rejlenek a sí vagy snowboard-jának a talpában az egy hosszabb és alaposabb max. 30 percig tartó műveletre nevezzen be. (vagy előrelátóan végeztesse el itthon szakértővel).

Amíg toldozzák a lécünket addig a kiadó pult melletti kávézóban üssük el az időt, és az ingyenes wifi segítségével töltsünk fel egy „selfie”-t a facséra!

Hirdetés