Specialized Roubaix SL4 expert Ultegra DI2 Disc Hír

2014/08/01
Hirdetés
Transzvesztita országúti kerékpár, aki elirigyelte a montiktól a tárcsaféket és az első- hátsó csillapítást. Persze ízlése van, ezért bazi teleszkópok helyett a Zertz rezgéscsillapító betéteit aggatta magára, ami ugyanúgy jól jött a négyszeres Paris-Roubaix győztes Tom Boonennek, mint ahogy jól jöhet egy magyar utakon tekerő országútisnak is.
A Zertz a kőkemény aszfalthibákat (vagy nevezzük sajátosságnak) gumírozná, vagyis, mintha csupán puha gumigöcsörtökön tekernél. Jóval kevésbé fárasztó és jobban is tudsz figyelni a tempódra. Mindemellett a FACT 10r Carbon váz bőven merev, nem fogod azt érezni, hogy elveszik az energiád még agresszív sprint közben sem.
A tárcsafék nedves körülmények között jól fog jönni, az elektromos Di2 váltórendszert meg csak annak szabad kipróbálnia, aki utána be is tud szerezni egyet magának, mert nagyon fájó lesz a visszalépés.
Személyes tapasztalat az volt, hogy a papírforma szerinti mérethez képest a kisebb volt számomra komfortos, ezért érdemes megtekerni vásárlás előtt, mondjuk a , vagy a Mozgásvilág.hu tesznapon.
Teszteltük: Klikk ide!
Hirdetés