Scott Scale 740 Hír

2014/04/23
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Merev váz, alu kormányra dőlt testtartás tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső Váz rugóstag: 0-120 mm Lock-out: Nincs 9 mm tengely Fox 32 Float CTD Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van, kormányról vezérelhető Villa rugóút: 0-120mm 15 mm tengely     Fék Váltó Shimano Deore hidraulikus tárcsafék 180mm- 160 mm rotor Shimano SLX-XT     Hajtómű Kormány Shimano XT szélesség: 720mm felett    
Szubjektív vélemények   SiMoon Aki esküszik a merevfarra, és nem is akar 29es tankkal veretni, de nem lenne rossz a jobb gördülékenység, akkor ezt vegye és vigye. A 27,5 az új 26os. :)  A kormány miatt némi identitászavarral küzd: Xc-re feleslegesen széles, allmountain és endurohoz viszont hiányzik a hátsó rugó. Összességében egy fain klasszik gép az új idők szele által megspékelve.
SunaJózsi Megjelenésre nekem ez a kerékpár tetszett meg egyből a legjobban. Kormányon minden a helyén, könnyen pontosan vezérelhető az összes funkció. Váltás mind felfelé, mind lejtmenetben pontos, precíz volt. Fox teló hozta azt, ami elvárható tőle: nagyon jó volt. Összességében nekem ez a bringa volt a teszthétvége győztese.
Teszteltük: Klikk ide! Hasonlítsd össze más bringákkal!
Hirdetés