Menü

2018.05.22.     Hozzászólás 0

Scott Sub Cross 10 bemutató

Minden hájjal megkent trekking bringa.


A Scott Sub Cross 10 tervezői azokra a kerékpárosokra gondoltak, akik akkor sem elégszenek meg az átlagossal, avagy a legjobbnál kevesebbel, ha kerékpártúrázni indulnak.

A túrázáshoz, sportoláshoz és városi felhasználáshoz is alkalmas kerékpár prémium minőségű vázzal és alkatrészekkel áll gazdája szolgálatába. 

 

Scott Sub Cross 10 teszt Forrás: Mozgásvilág

Galériához klikk a képre!

 

Vázgeometriája ügyesen lavíroz a hosszú túrákon is kényelmes üléspozíció és a sportos testhelyzet között, amivel könnyedén felvehetjük a dinamikus tempót is.

A kiemelkedő felszereltségbe nyilván beletartoznak a Shimano tárcsafékek, az XT és Deore váltók, a 65 mm rugóúttal rendelkező Rock Shox Paragon, kormányról lockolható villa, valamint a Syncros alkatrészek is, de szintén az igényességről tanúskodik a Schwalbe Smart Sam, defektvédelemmel elátott köpeny is.

Az amerikai-svájci Scott hétköznapi felhasználásra, szabadidősportolásra tervezett modelljei is magukon viselik azokat a stílusjegyeket, amit a világ legjobb hegyikerékpárosa, az olimpiai- és világbajnok Nino Schurter vagy az országúti háromhetes körversenyek legjobbjai, a Yates-testvérek által használt bringákon fedezhetők fel.

 

Sub Sub Cross 10

 

Minőségi kerékpáros utazásokhoz, komfortos mindennapokhoz.

 

Olvass többet a témáról: videó, teszt, trekkint, scott

Ajánló