Kross Trans 8.0 bemutató

Simon Ádám
Simon Ádám
2018/05/22
Az ördög a részletekben rejlik.
Hirdetés

Izgalmas részletek, döntés-segítő érvek.
 

A trekking kerékpárok tervezői általában jól látják, hogy mire van szüksége a kerékpártúrára vágyó vásárlónak, ezért a legtöbb márka azonos kategóriájú modelljén hasonló felszereltséget találunk. A választást tehát nagy eséllyel a márkához fűződő érzelmünk, a dizájn, vagy az olyan apró részletek fogják eldönteni, amiből a Kross Trans 8.0 is bővelkedik.

 

Kross Trans 8.0 Forrás: Mozgásvilág
Kross Trans 8.0
Kép forrása: Mozgásvilág

Galériához klikk a képre!

 

Persze, van alapnak egy jó minőségű, kényelmes testpozíciót eredményező váz, magas minőségű Deore váltókkal, Shimano tárcsafékkel, kényelmes markolattal és nyereggel.

Ezek mind-mind szükségesek ahhoz, hogy a kerékpártúra, vagy a hétköznapi közlekedés élményszámba menjen, ugyanakkor az életünket megkönnyítő és szebbé tevő - eleinte semmiségnek tűnő - részletek lesznek azok, amik miatt érzelmeket táplálunk majd a bringánk iránt. A Kross Trans 8.0 esetében ilyen részlet a rugós nyeregcső, az integrált gumipókozás a csomagtartón, agydinamóról üzemelő ("sohalenemmerülő") AXA kerékpárlámpák, vagy a trekking célra az egyik legjobb választás, a Schwalbe Silento külső, ami nevéhez hűen nagyon csendes, sima gurulást tesz lehetővé, természetesen defektvédelemmel ellátva.

 

Kross Trans 8.0

 

Bővebb infóhoz

 

Hirdetés