Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Merida Speeder 100 Juliet

Merida Speeder 100 Juliet

Klikk a képre a galériáért!

Specifikáció

Váz

Speeder ride BC-D-Single BSA
 

        

Villa

Speeder BC Alloy straight disc
 

Hajtás

Shimano M131 48-38-28 CG
 

 

Kerék

Merida comp 22 disc pair felni
Maxxis Detonator 32 60 köpeny
 

Fék

Promax MTD Mechanical 160

 

Váltó

Shimano Claris GS hátsó
Shimano M191 48 első

Nyereg

Juliet Sport

 

 

 

Hivatalosan „Fitnesz” kategóriába sorolja SPEEDER modelljeit a MERIDA, itthon azonban ezek a kerékpárok leginkább a vállalkozó szellemű, hosszabb távra induló, külvárosi kommuterek alatt találhatóak meg. Kecses, aszfaltra tervezett váz, kényelmes testtartást biztosító, egyenes kormány és tárcsafék teszi tökéletes mindennapi társsá a SPEEDER-t. Karbon és alumínium vázzal is kaphatóak, egyes modelleken pedig sárvédő és csomagtartó szem segíti a kiegészítők felszerelését.

 

CicaBetty szerint...

A Merida a Speeder 100 Juliet kerékpárral ismét nagyot alkotott. Már első ránézésre feltűnő a csajos színek miatt, a matt vízzöld festés rózsaszín felirattal messziről fixírozza leendő tulajdonosát, hiszen lehetetlen nem észrevenni. A már említett első pillantás alatt viszont az is egyértelműen látszik, hogy ez nem egy klasszikus értelemben vett trekking kerékpár.

 

Merida Speeder 100 Juliet

 

A könnyű és fordulékony vázszerkezet, az első merev villa, a sima aszfaltgumik, a kicsit keskenyebb kormány és a kiegészítők hiánya (pl. letámasztó sincs rajta) mind arra enged következtetni, hogy egyértelműen sportos, haladós kerékpárról van szó, melyet a tárcsafékes kivitel is erősít. Aki fürge, könnyen irányítható és kényelmes cirkálót szeretne mindenféle teherhordó funkciók nélkül, az jó helyen kopogtat.

Részletek, ár, satöbbi...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.