Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/04/27
Igazi örömtekerésben lehetett része a fesztivál vendégeknek, hiszen számtalan formában (tandemkerékpáron, erőmű biciklin, bérelt túrakerékpáron, BMX-en vagy fabiciklin) taposhattak a bringapedálba.
Hirdetés

Nem csalódott az, aki április 24-25-én, a tavasz első igazi napsütéses hétvégéjén kihajtott Tiszafüredre, az első Tisza-tó Bike Fest-re. Igazi örömtekerésben lehetett része a fesztivál vendégeknek, hiszen számtalan formában (tandemkerékpáron, erőmű biciklin, bérelt túrakerékpáron, BMX-en vagy fabiciklin) taposhattak a bringapedálba.

 

a lovaglást is ki lehetett próbálni...
a lovaglást is ki lehetett próbálni...
 

 

A drótszamarazás mellett, a valódi lovaglást is ki lehetett próbálni, majd pusztakocsikázás, a Tisza-tó körbetekerése és bevízitúrázása várta a résztvevőket a csodálatos természeti adottságú helyszíneken. Aki pedig a koncert és kézműves programokra látogatott ki, az is megtalálta az aktív elfoglaltságot, korongozás, bőrmunkálás vagy táncház formájában. Este, a Halas téren lépett fel a Barabás Lőrinc Eklektric zenekar, jó hangulatú koncerttel rázva fel a megfáradt túrarésztvevőket is.

 

80678-DSC_1315_051.jpg
80678-DSC_1315_051.jpg

 

Iránytúrákról érkezők és sárkányhajón evezők, csapatversenyek, Bringások Bográcshoz! (azaz halász és pásztorételek kínálata), népi táncegyüttes fellépése, népi játszóház és számtalan kísérő program tette igazán autentikussá a vendégek, a kerékpárososok és bringáik pihenését a Tisza-tavon és annak partján ezen szikrázó napsütéses tavaszi hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés