Új névvel a Duna Maraton Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/06/15
Az UNIQA az új névadója a Duna Maratonnak - A visegrádi rajt-cél terület teljes egészében elkészült, a gátnak köszönhetően az árvíz sem fog ki rajta!
Hirdetés
Az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező magyarországi hegyikerékpáros esemény a Duna Maraton. Az idén tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő viadal új névadó támogatóval kerül a naptárba: a verseny főszervezője, Harangvölgyi András az elmúlt napokban egyezett meg az UNIQA képviselőivel.   A T-Mobile Top Maraton sorozat második állomására július 4-én kerül sor. Az UNIQA Biztosító már évek óta kiemelt partnere a versenynek, a VeloHelp kerékpáros biztosítási termékkel szeretné biztonságosabbá tenni a kerékpározást.   Az elmúlt időszak szeszélyes időjárásával, a viharkárokkal és a prognózissal kapcsolatosan Harangvölgyi András optimistán fogalmazott. - A 30 napos előrejelzés alapján június végétől szikrázó napsütés várható és ideális bringás idő. A Dobogókőről levezető szakaszt érintette a viharkár, de az erdészettel történt egyeztetés szerint, a versenyig meg tudják tisztítani a pályát. A visegrádi rajt-cél terület teljes egészében elkészült, a gátnak köszönhetően az árvíz sem fog ki rajtunk! – mondta a főszervező.
A versenyre előnevezni június 16-a éjfélig lehet a www.sportaktiv.hu weboldalon (a nevezési díj beérkezésének határideje június 18.).
Hirdetés