Thule 2015

Thule 2015

2015/03/18
Az ergonómikus és praktikus termékeiről híres gyártó idei újdonságai.
Hirdetés

Thule Sprint kerékpárszállító

thule-sprint.jpg
thule-sprint.jpg

Galériához klikk a képre!

Exkluzív kerékpárhoz exkluzív kerékpártartó is dukál. A Thule Sprint (569) tetőre szerelhető kerékpártartó egyedülálló nyomatékkulcsos AcuTight knob rendszerű rögzítéssel akár karbon-, vagy más, sérülékenyebb vázas kerékpár szállítására is alkalmas. Biztonságosan rögzítheted az első villát, anélkül, hogy a túlhúzástól tartanod kéne. Beépített csillapításával enyleli a rázkódást menet közben. A teleszkópos kerékpártálca különböző méretű kerékpárok szállítására is alkalmassá teszi és nem akadályozza a hátsó ajtó kinyitását. A kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó pedig a csomagtartóhoz zárható.

 

Thule RoundTrip kerékpárszállító

thule-roundtrip.jpg
thule-roundtrip.jpg

Galériához klikk a képre!

Díjnyertes, könnyű, puha falú, kerékpárszállító táska, akár 29” kerékméretig, amely az utazást biztonságossá és egyszerűvé teszi. Vízhatlan, erős szakítószilárdságú anyagból készült, mely könnyen tisztítható. A szerelőpont elhagyásával most az ára is jóval kedvezőbb.

 

Thule Shield Pannier táskasorozat

thule-pannier.jpg
thule-pannier.jpg

Galériához klikk a képre!

A Thule következő slágerterméke. Elérhető ár/érték arányú, párban kapható, fényvisszaverő anyagból készült táska, melyet a kerékpárra is rögzíthetsz, de a tartozák vállpánttal gyalog is magaddal viheted. A rögzítés és levétel egy mozdulat, menet közben lötyögés és vibrációmentes. A hegesztett kialakítás IP64 szabványú víz-, por-, és sár elleni védelmet nyújt. Belül kisebb zsebek pénztárcának, telefonnak és egyebeknek. Kétféle méretben kapható, az egyéni igényeidnek megfelelően.

 

Thule Commuter Backpack

thule-commuter.jpg
thule-commuter.jpg

Galériához klikk a képre!

A naponta kerékpárral ingázók valóra vált álma. Belső párnázott tárolójában egy laptop és egy tablet is elfér. A táska alja is párnázással lett ellátva, hogy a táska lerakásakor se sérüljenek a kütyük. Az időjárástól a visszatekerhető záródás és a beépített, fényvisszaverővel tarkított esővédő óvja meg a táska tartalmát, de alapból vízlepergető a táska anyaga is.

Bővebben...

 

Thule Legend GoPro táska

thule-gopro.jpg
thule-gopro.jpg

Galériához klikk a képre!

A strapabíró tokban biztonságosan és praktikusan tárolható és szállítható a népszerű sportkamera és annak tartozékai. Törésálló külső héj védi a párnázott belsőben lévő kamerát, lcd-kijelzőt, távirányítót, akkumulátor és a memóriakártyákat. A fedél zsebében a töltök, kábelek és a rögzítő elemeknek is akad hely bőven. A belső szivacs belső kivehető a könnyebb tisztíthatóság érdekében. Elérhető egy- és kétkamerás változatban is.

 

Thule X3 okostelefon védőtok

thule-iphone.jpg
thule-iphone.jpg

Galériához klikk a képre!

Iphone és Samsung Galaxy telefonok - valamint egyes tabletek - számára a Thule különlegesen strapabíró védőtokot tervezett. A tökéletesen illeszkedő tok hátul és oldalt teljesen körbeveszi a készüléket és pár milliméterrel az előlapon is túlnyúlik a kijelzővel lefelé történt esések tompítására. Akár 2 méterről történő esésnél is biztonsággal megóvja az értékes készülékeket. A csatlakozók és kamera számára természetesen kivágott nyílások kerültek a tokra, a gombokat gumírozott, kényelmesen használható külső gombtakarókkal lehet kezelni. Anyagának köszönhetően biztos fogást biztosít, nem csúszik ki a kézből. Felhelyezni és levenni pedig mindössze egy mozdulat.

Bővebben...

 

PNP kosár

thule-basket.jpg
thule-basket.jpg

Galériához klikk a képre!

Ultrakönnyű, bármilyen csomagtartóra, akár előre és hátra is felszerelhető kosár a Thule-től. Alsó része számtalan rögzítési lehetőséget kínál, így könnyen rögzíthető bármilyen kerékpáros csomagtartóra. Meglepően könnyű és strapabíró kosár, ami akár piacar járásho, akár egyéb csomagok szállításához tökéletes.

Bővebben...

 

Babaülés Ridealong mini babaülés, előre tehető.

thule-ridealong.jpg
thule-ridealong.jpg

Galériához klikk a képre!

Kényelmes, állítható, első gyerekülés 9 hónapos kortól 3 éves korig, 5 vé garanciával. Ötpontos biztonsági övvel, egy kézzel ki- becsatolható, állítható lábtartóval. Gyorszáras rendszer segítségével egyszerűen és pontosan felrögzíthető, normál és ahead-es kormányszárhoz egyaránt. A gyerekek számára puha kapaszkodót integráltak az öléshez, a szivacsbetétek levehetőek és moshatóak. Az ülés zárható a kerékpárhoz. 

Hirdetés