Tacx edzőgörgő sorsolás

Tacx edzőgörgő sorsolás

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2015/12/07
Eddz bárhol: otthon vagy a szabadban!
Hirdetés

Tacx Satori Smart Edzőgörgő

Eddz bárhol: otthon vagy a szabadban!

Belépőmodell a Smart trénerek világába. Mechanikus vezérlésű, de a teljesítményadatokat továbbítja az okostelefonodra. A pulzusmérő övedet vagy a sportórádat is összehangolhatod vele. Felhőbe mentheted az edzésadataidat. Hálózati táplálást nem igényel, így bárhol, bármikor használható. Okostelefon nélkül, mágnesfékes görgőként is használható. 10 fokozatban állítható, maximálisan 950 Watt fékerő ellenállással. Pár perc alatt összeállítható és bevetésre kész. Jár hozzá egy Skyliner keréktámasz.

 

TACX SATORI SMART EDZŐGÖRGŐ Forrás: velostar
TACX SATORI SMART EDZŐGÖRGŐ
Kép forrása: velostar

Ajánlott fogyasztói ár: 109.500 Ft

 

 

 

A Tacx márkáról
A Tacx 1957-ben egy egyszerű kerékpár üzletként indult és mára egy innovatív céggé nőtte ki magát határtalan szenvedéllyel a kerékpár sportok iránt.
 
1972-ben elkezdődik az első szabadgörgők gyártása, melyek ma is töretlen népszerűségnek örvendenek.
 
A 2000-es években a Tacx elkezdi a görgőket összekötni a számítógépekkel és az edzés egy teljesen új formáját vezeti be. A monitoron már nem csak adatok jelennek meg, hanem egy virtuális világba helyezik a felhasználót, ahol online ellenfelekkel versenyezhet az egész világról. A Tacx Training Software nem csak a virtuális valóságban való kerékpározást teszi lehetővé, hanem videóként felvett legendás pályákon és útvonalakon lehet benne kerékpározni, vagy bármilyen GPS útvonalat le lehet tekerni a Google Earh vagy a Streetview segítségével. Ezen kívül profi edzés programok és fitnesz tesztek is elérhetőek, hogy tudományosan elemezhető legyen az edzés.
 
A Smart koncepció 2014-es bemutatása az egyik óriási lépés a Tacx fejlődésében. Az innovatív és interaktív Smart görgők ANT+ és Bluetooth csatornákon kommunikálnak és nem csak a Tacx okostelefonos és tabletes applikációival működnek együtt, hanem harmadik féltől származó szoftverekkel is. Egy upgrade szettel pedig PC-hez is illeszthetőek.
 
A legújabb fejlesztés pedig, ami a Tacx görgőit még magasabb szintre emeli, a NEO Smart, ami az első igazi közvetlen hajtású – halk, bivalyerős és pontos – görgő, ami rendkívül élethűen adja vissza a valódi kerékpározás élményét.

 

Eredményhirdetés

A Tacx Satori Smart edzőgörgő nyertese:

Őriné Basa Erika - Debrecen

Játékszabályzathoz klikk ide!

Hirdetés