Pro-User kerékpárszállítók

(x) - Támogatott tartalom
2017/03/27
A megfelelő autós kerékpárszállító megoldást keresed? Itt van!

Ha valaki 2017-ben autós kerékpárszállítót keres, számtalan megoldás közül válogathat, ám a sok lehetőség meg is nehezítheti a megfelelő modell kiválasztását. Kevesen tudják Magyarországon, hogy a megfelelő kerékpárszállító, kerékpártartó kiválasztását érdemes egy szakértővel átbeszélni, hiszen hosszútávú döntés, mely meghatározza majd a kerékpárszállítással kapcsolatos élményeinket. Mennyire lesz komfortos, egyszerű és biztonságos. A Pro-User szakértő eladói a rendelkezésre álló lehetőségek és saját tapasztalatok alapján segítenek megtalálni a lehető legjobb Pro-User kerékpárszállító modellt.

 

2017-ben a jól bevált Pro-User kerékpárszállítók mellett olyan különleges és régen várt újdonságok is megjelennek a termékpalettán, mint a magányos farkasok kerékpárszállítója, vagy a beépített lift és a nagyhátfalú autókhoz passzoló modell.

Pro-User Xplorer+

Az idei legnagyobb újdonság: sportos kialakítású, összecsukható kerékpártartó 2 db kerékpár szállításához

 

Pro-User Xplorer+
Pro-User Xplorer+

 

A Pro-User Xplorer vonóhorgos kerékpárszállító rendkívül sportos és ötvözi az eddigi csúcskategóriás Pro-User kerékpárszállítók minden előnyét: összecsukható, dönthető, a nyeregcsőnél rögzíthető hozzá a kerékpár (karbonváz esetében abszólút előny), zárható a szállító az autóhoz és a kerékpár a szállítóhoz is.

 

Pro-User Diamant SG2 Plus

Sportos kialakítású, összecsukható kerékpártartó 2 db kerékpár szállításához, kifejezetten nagy hátfalú autókhoz (pl. kisbuszok, egyterűek)

 

Pro-User Diamant SG2 Plus
Pro-User Diamant SG2 Plus

 

A már jól ismert Pro-User Diamant SG összecsukható kerékpárszállító modellcsalád új tagjaként érkezik az SG2 Plus, amely azért különleges, mert akár egy VW Transporterre felszerelve is kinyílik a nagy hátsó ajtó anélkül, hogy a tartót le kellene venni. Különösen ajánlott tehát egyterű- vagy kisbusz-tulajdonosoknak.

 

Pro-User Diamant Bikelift

Elektromos lifttel a maximális kényelemért!

 

Pro-User Diamant Bikelift
Pro-User Diamant Bikelift

 

A piacon egyedülálló kerékpárszállító egy elektromos lift segítségével egészen a földig engedhető, majd felpakolás után visszaemelhető a vonóhorogra, szállítható magasságba. Ideális megoldás idősebb embereknek, vagy nehezebb (pl. elektromos) kerekpárokhoz.

 

Pro-User Amber I

A jól bevált Amber család legújabb tagja

 

Pro-User Amber I
Pro-User Amber I

 

Egyre növekszik a kereslet (főként egyedülállók, vagy a családtól függetlenül, egyedül bringázók körében) az olyan kerékpárszállítók iránt, amely egyetlen kerékpár szállítására alkalmas. Kiváló ár/érték arány és alacsonyabb súly a megszokott minőségben.

 

Pro-User Amber IV

A családosok Best Seller kerékpárszállítója

 

Pro-User Amber IV
Pro-User Amber IV

 

A legnépszerűbb kerékpárszállító széria, az Amber a családi és nagyobb létszámú kerékpártúrákra is ajánl megoldást. A négy kerékpár szállítására alkalmas Pro-User Amber IV az egyik legjobb ár-érték arányú kerékpárszállító és természetesen dönthető és zárható is.

 

Valamennyi vonóhorogra szerelhető Pro-User kerékpárszállító alkalmas elektromos kerékpárok szállítására is. A teljes termékpalettához klikk ide: