Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitness-t! Hír

Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitness-t! Hír

Suhanj Fitness
Változtatás nélkül közöljük a SUHANJ! alapítvány levelét.
Hirdetés

Március közepén tettük közzé felhívásunkat, amiben az elhúzódó COVID-korlátozások miatt kértünk segítséget hazánk első akadálymentes edzőterme, a SUHANJ! Fitness számára. Két és fél hét alatt majdnem 2,5 millió forintnyi segítség érkezett önzetlen magánszemélyektől, és több partnerintézmény, kisebb vállalkozás is segítséget ajánlott. A felénk áradó jószándék kifejezetten reménykeltő, új lendületet ad. Folytatjuk, folytatnunk kell a munkánkat.

Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy mindenki beszálljon, aki fontosnak érzi a küldetésünket. Kérlek, tegyél így Te is, hogy a SUHANJ! Fitnessben ezután is változatlan formában oszthassuk meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Felajánlásodat itt teheted meg: Most tényleg minden forint számít.

Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitness-t!-1
erotadunk.suhanj.hu
Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitness-t!-1

Csak együtt óvhatjuk meg a SUHANJ! Fitnesst

Nemrégiben fogadtuk a 100 ezredik vendéget a SUHANJ! Fitnessben, hazánk első akadálymentes és integratív edzőtermében. Normális időkben valószínűleg vidám ceremóniával, ünnepi beszédekkel, egy nagy közös sportolással emlékeznénk meg erről a csodálatos mérföldkőről. Sajnos ezek most nem normális idők, a COVID harmadik hullámát ugyanis már nem tudjuk önerőből kezelni. A pandémia hónapjai eddig 8 millió forintos hiányt hoztak, és a veszteségeink a harmadik hullámmal és az újranyitás távolodásával várhatóan csak tovább nőnek.

Közösségi összefogásra van szükség, hogy a jövőben is változatlan formában adhassunk erőt, célokat és sikerélményt a sérült embereknek. Kérünk, segíts Te is egy adománnyal!

Az erotadunk.suhanj.hu oldalon részletesebben is megismerheted a helyzetünket, és olyan, fogyatékossággal élő emberek történeteit is elolvashatod, akiknek az életében pótolhatatlan űrt hozna a SUHANJ! Fitness megszűnése.

Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitness-t!-2
erotadunk.suhanj.hu
Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitness-t!-2

Kérlek, segíts te is egy adománnyal, és bíztasd erre akár a munkahelyedet, a vállalkozó ismerősöket vagy éppen a szomszédokat. Ha teheted, ajánld a SUHANJ! Alapítványnak a személyi jövedelemadód 1%-át is! (Erőt) adó számunk: 18139493-2-41

Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitnesst!

Adományozok

Hirdetés