Menü

2012.04.21.     Hozzászólás 0

Mit eszünk mi a Salzkammergut Trophyn?

A verseny után tésztát, de konkréten most arról beszélünk, hogy miért imádunk részt venni rajta évek óta.


 

 

Elkocsikázol Salzkammergutba, leesik az állad a táj látványától, utána tovább esik a szállások minőségétől, aztán a tökéletesen megszervezett versenyen már el is hagyod valahol út közben. Majd áthaladsz a célvonalon, elkezdesz fékezni és csipogást hallasz még mielőtt megállna a bringád - a telefonodra nézel (már ha magaddal vitted): sms-t kaptál a versenyidődről és a pozíciódról... visszamész az álladért, hogy újra feltedd és aztán újra legyen minek leesnie és hogy tudjad mivel harapni a célban lévő frissítőállomás sütiktől, szendvicsektől, gyümölcsöktől és sportitaloktól roskadozó asztalának tartalmát.

 

 

De tényleg! A környékről már írtunk, megnéztük már sok szemszögből (helikopterről, bringáról és riporter szemével) és át is éltük személyesen két évvel ezelőtt és tavaly is.

 

Május 1-ig még van lehetőség kedvezményesen nevezni!!! És nem baj ha kezdő vagy, de az se, ha vérprofi, hiszen a 22 kilométeres barátságos kényelmes távtól kezdve a morcos 211 km-es halálig összesen 6 különböző nehézségi szintű táv közül választhatsz.

 

Még hezitálsz??? Na figyelj!!!

Ha komolyra veszed a figurát és számít a helyezés (no meg megheted, hogy a verseny előtt már kiutazz), akkor már április 15-től kezdve készülhetsz a Trophy edzőútvonalán, de két héttel a verseny előtt már a 80-90%-ban kitáblázott eredeti versenyútvonalat is kitapasztalhatod, sőt, ha kéred még postán el is küldik az útleírást 1:50.000 méretarányban.

 

 

Családi programnak sem utolsó, mert a szurkolóknak sem lesz egy pillanatnyi unatkozós idejük sem. Bejárhatják az útvonalat helikopteren, nézelődhetnek a Bike-expon, monocikli trial-showt nézhetnek és persze a legjobb lelátókról drukkolhatnak.

 

 

Olvass többet a témáról: Salzkammergut Trophy 2012
Ez is érdekelhet: salzkammergut trophy 2011,salzkammergut trophy 2010