Láttál már hálás kerékpárt? A tiéd is lehet az!

(X) - Támogatott tartalom
2019/04/01
Legalább évente egyszer szervizeltesd a kerékpárod, válassz minőségi cserealkatrészt - gondoskodásodat a kerékpárod meghálálja!

Szinte mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, amikor a váltó- és fékbowdenek lomhává válnak, és veszítenek hatékonyságukból a szennyeződés és a nedvesség hatására. Ez persze fokozatosan következik be, így gyakran észre sem lehet venni. Amikor azonban a régi bowdeneket újakra cserélik, egyértelműen érezhetővé válik a különbség. Hasonló helyzet áll elő, amikor a fékpofa túlzottan kopott. Hiába húzzuk a fékkart, sem a nyomáspontot nem lehet érezni, sem pedig a várt lassulás sem jelentkezik, ez pedig döntően befolyásolja magabiztosságunkat a kerékpár nyergében.

 

Shimano Original Parts Forrás: Paul Lange Hungary Kft.
Shimano Original Parts
Kép forrása: Paul Lange Hungary Kft.

 

Mint azt mind tudjuk, a következetes karbantartás a kerékpár teljesítménye szempontjából kritikus tényező. A minőség elengedhetetlen feltétele mindenekelőtt a javításhoz és karbantartáshoz használt alkatrészek optimális volta.

 

Szeretnéd tudni, mik a Shimano Original Parts alkatrészek előnyei?


Itt minden fontos infót megtalálsz!




Hosszú időn át tartó komfortos kerékpározás? Válassz minőségi alkatrészt!

A SHIMANO alkatrészeket úgy alakítottuk ki, hogy azok a legkülönbözőbb kerékpározási stílusoknak és kategóriáknak megfelelően működjenek. Mivel a különböző célokhoz különböző szintű teljesítményre van szükség, a SHIMANO az egész rendszerhez legjobban megfelelő, optimális választást támogatja. Ugyanez érvényes az eredeti alkatrészekre is. Minden egyes alkatrész úgy van előállítva, hogy minden kerékpáros kategóriában hosszú ideig komfortos kerékpározást biztosítson.


„A bringáddal minden rendben? – Persze, pár éve átnéztem…”

Ezek után szokott jönni a meglepetés. Egy kopott fékbetét, vagy elhasználódott, megnyúlt lánc akár tönkre is teheti a bringázásra szánt napunkat. A felkészültségünk és a megfelelő pótalkatrész kiválasztása tehát nagyban befolyásolja a kerékpározás élményét. Termékeinket egy teljes körűen integrált rendszer részeként fejlesztjük, ezért célszerű ragaszkodni az eredeti alkatrészek használatához, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a számodra és a kerékpárod számára legjobb tulajdonságú és minőségű alkatrészek kerülnek felszerelésre.

 


Tanácsunk:

Tartsd tisztán, ellenőrizd, időben cseréld! Ha gyorsan kicserélik a kopott alkatrészeket, akkor kerékpárod jó szolgálatot fog tenni, és hosszú éveken át örömöd lelheted benne. A SHIMANO azt javasolja, hogy legalább évente egyszer szervizeld kerékpárod, hogy olyan érzést nyújtson, amilyet kell.

 


Keresd meg a rendszeredhez leginkább passzoló cserealkatrészt, olvass még több információt, vagy találd meg a hozzád legközelebbi SHIMANO Original Parts kereskedőt!





            

   

SHIMANO Original Parts kereskedők Forrás: Paul Lange Hungary Kft.
SHIMANO Original Parts kereskedők
Kép forrása: Paul Lange Hungary Kft.