Láthatóság stílusosan Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/10/20
Dinamó újratöltve, elegáns és praktikus láthatóság

Ha kerékpáros láthatóságról van szó, alapvetően a kerékpárra rögzíthető lámpára és fényvisszaverő prizmára gondolunk. Pedig a helyzet az, hogy szinte minden kerékpáros kiegészítő gondoskodhat a láthatóságról, ha erre a tervezők gondot fordítottak.

A lámpák pedig ma már jóval többet tudnak az egyszerű világításnál.

 

AXA Blueline 30-T

Dinamós steady auto első lámpa

Európai termék. Az AXA Blueline 30 egy kompakt sportos dinamós első lámpa meglepően nagy (30 Lux) fényerővel. A Blueline 30 az integrált reflektor és az optimális fényeloszlás kombinációja. Mindkét tulajdonság a biztonságot szolgálja: jó láthatóság és jó látási viszonyok.

 

AxaBlueline30.jpg
AxaBlueline30.jpg

 

A lámpa fel van szerelve egy nappali biztonsági fényszóró funkcióval, ami optimális biztonságot nyújt napközben is. Továbbá az automata szürkületérzékelő szenzort és az állófény funkciót is tud, mellyel 4 percig világít a lámpa a megállás után. A robosztus konzol minden úton a helyén tartja a lámpát, de cserélhető egy félintegrált konzolra is, ami a leggyakrabban használt villákra való.

Fénysugár: 60 méterre világít, 3500(!) méterről látható.

 

 

AXA Blueline steady

Hátsó lámpa csomagtartóra

A Blueline Steady-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a mai trendeknek: karcsú és könnyű. A legfőbb tulajdonsága ennek a hátsó lámpának a kompakt méret nem csak szélességben, de magasságban is, így szinte minden csomagtartóra illeszkedik. Az intelligens tervezésnek köszönhetően a fényeloszlás gondoskodik az optimális biztonságról. A kerékpáros nem csak hátulról látható, hanem oldalról, a keresztforgalom számára is.

 

AxaBluelineSteady.jpg
AxaBluelineSteady.jpg

 

Egy extra biztonsági funkció az állófényes világítás, amely még 4 percig világít megállás után. A Blueline Steady könnyen csatlakoztatható bármilyen hagyományos, vagy agydinamóhoz. Továbbá kompatibilis 6V-os e-bike akkumulátorral is. Ütés és vízálló. Beépítési távolság: 80 mm.

600 méterről látható.

 

 

UVEX City I-vo

Fejvédő integrált lámpával és fényvisszaverővel

Inmould technológiával készült városi kerékpáros sisak. Európai termék, melyet Németországban terveznek és gyártanak. 3D IAS fejméret állító rendszer: állítható kerület és magasság. Monomatic csat: egy kézzel is könnyen nyitható-zárható-állítható csat. FAS strap pánt: Fast Adapting System, fokozatmentesen állítható pántok a tökéletes illeszkedésért. 24 szellőzőnyílás. Mosható párnázás. Bogárháló. Levehető napellenző. 240 g súly.

 

UvexCityI_vo_blue.jpg
UvexCityI_vo_blue.jpg

 

Háromszög alakú hátsó sisak világítás. Fényvisszaverő pánt és logó. 

 

UVEX City I-vo

 

BASIL Bloom Shopper

Kerékpáros bevásárlótáska fényvisszaverővel

 

BasilBloomShopper.jpg
BasilBloomShopper.jpg

 

20 literes vízálló polyester bevásárló táska, műbőr részletekkel, zipzáras, külső zsebekkel, belső zipzáras zsebbel, hordozó pántokkal, első zsebbel, béléssel, Hook On-felerősítő rendszer elrejtve egy zipzáras zsebben, fényvisszaverő csíkokkal.