Igényes kerékpáros ajándékötletek

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2014/12/01
VDO, Answer és Motorex karácsonyi ajándékötletek
Hirdetés

VDO M6 akciós szett Forrás: Doctorbike
VDO M6 akciós szett
Kép forrása: Doctorbike

VDO M6 akciós szett
Egy kerékpáros kilométeróra, amivel akár 199 km/h sebességgel is száguldhatsz, miközben méri a hőmérsékletet, akár töksötétben is megmutatja hogy állsz a kilométerekkel és repülési magasságod is rögzítve lesz, akár 4999 méteren is. A pulzusadatokat úgyanúgy láthatod tekerés közben, mint a pedálfordulatot, úgyhogy a kapott, elemezhető adatokon biztosan nem fog múlni a teljesítményed.

A csomagban található M6 digitális jelátvitelű, vezeték nélküli computer + digitális pulzusmérő szíj + pedálfordulat jeladó

39.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Answer Strike téli kesztyű
A hideg időre a válasz - olcsó poén, de kihagyhatatlan. Nagyon 5 mm vastag neoprén anyagból készült kesztyű orrtörlővel, tapadás segítő Clarino Amara tenyérrel és hosszított, tépőzáras csuklórésszel. Komfortzónája –4 fokik terjed.

A kézfagyást elfelejtheted, az adrenalin mellett a kesztyű is fűteni fog.

10.900 Ft

 

Megnézem


Answer Strike téli kesztyű Forrás: Doctorbike
Answer Strike téli kesztyű
Kép forrása: Doctorbike

  


 

 

Motorex Kerékpár ápoló doboz Forrás: Doctorbike
Motorex Kerékpár ápoló doboz
Kép forrása: Doctorbike
 

Motorex Kerékpár ápoló doboz

Azért, hogy ne vesszél el a kerékpárápolási szerek útvesztőjében, a Motorex egyetlen guszta csomagba pakolta mindazt, amire egy lelkiismeretes kerékpárosnak szüksége van ahhoz, hogy tisztán tarthassa kedvelt járgányát. Ez a szett egyaránt kielégíti a profi és az amatőr kerékpárosok igényeit és hatékonyan hatástalanítja meg a csikorgó-nyikorgó kerékpárosokat.

Easy Clean lánc- és hajtás tisztító spray 500 ml, Bike Clean kerékpár tisztító spricni 500 ml, Dry lube száraz láncolaj 100 ml, szivacs, törlőkendő és maga a vödör, amibe a vizet engedheted.

9.990 Ft

 

Megnézem

Hirdetés