2022-es KTM kerékpárok

2022-es KTM kerékpárok

Támogatott tartalom
2021/10/19
2022-es KTM trekking, országúti, e-mtb és e-trekking kerékpárok

Kerékpározni bármivel lehet, aminek van két kereke, egy kormánya és pedállal hajthatjuk, csak az élményfaktor egészen eltérő lesz attól függően, hogy ezen felül még milyen "extrákkal" vértezték fel azt a bringát. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a KTM palettájában olyan ínyencségeket találhatunk, amitől a kerékpározás kiemelkedően magas élménnyé változik.

KTM elektromos trekking kerékpárok

KTM MACINA SPORT 710

Ezen modell, megtartva az eddigi alapkoncepciót, teljesen megújult 2022-re. Az új fejlesztésű alumínium vázban a BOSCH legújabb, legjobb rendszere bújik meg. A váz alsócsövébe integrált 750 Wh-s akkumulátor és a negyedik generációs Performance CX motor 85 Nm nyomatéka kellően erős és kitartó társad lesz a hosszabb túráid során is! A kiemelkedő mérnöki teljesítmény révén a valaha gyártott legnagyobb kapacitású ebike akku-pakk ellenére is a váz alsócsövének mérete nem növekedett meg, geometriája pedig maradt a korábbi modelleknél bizonyított.

A hajtás kifinomult és zavartalan teljesítményéért a Shimano XT Shadow+ váltója gondoskodik a bringán, míg a biztos és pontos megállásunkhoz szükséges és jól adagolható erőt a Shimano Deore XT 4-dugattyús hidraulikus tárcsafékei biztosítják. 

KTM kerékpárok 2022-9
KTM Macina Sport 710
KTM kerékpárok 2022-9
Forrás: KTM

Egy jó trekking kerékpárról nem hiányozhatnak a lámpák – hiszen útjaink nem mindig érnek véget a naplemente előtt, a csomagtartó – hiszen a túránkra magunkkal vitt felszerelésnek kell a hely, vagy a sárvédők – egy eső bármikor előfordulhat, és nem állíthatja meg a vérbeli túrázót. Ennek megfelelően a Macina Sport 710 alapfelszereltsége közé tartozik 150 Lux teljesítményű B&M Lumotec IQ-XS első lámpa, a KTM saját gyártású alumínium csomagtartója, és a SKS A55K sárvédők is.

Válaszd a Machina Sport 710 kerékpárt, tervezd meg az útvonalat, amit felfedeznél, és indulj útnak… a kerékpáron nem fog múlni a célba érés! A komplett terhelhetősége 144 kg…

Bővebb infók...

KTM MACINA SPORT 630

Nagy akkumulátort és egy fejlett e-hajtásrendszert rejt magában ez a kecses és egyszerre sportos a Macina Sport 630 – miközben a komplett terhelhetősége 144 kg! A váz alsócsövébe egy nagy, 625 Wh kapacitású akku lett integrálva, melynek cseréje az új Power Tube Sport rendszernek köszönhetően a valaha volt legkönnyebb és leggyorsabb. A hosszú kilométereken át kéznél (avagy lábnál) levő rásegítést pedig a negyedik generációs Performance CX hajtás 85 Nm nyomatékú motorja biztosítja!

A váltás zavartalan teljesítményéért a Shimano Deore Shadow+ váltója felel, míg a megfelelő fékerőt a Shimano MT200 2-dugattyús hidraulikus tárcsafékei biztosítják. 

KTM kerékpárok 2022-10
KTM Macina Sport 630
KTM kerékpárok 2022-10
Forrás: KTM

Lévén egy igazán jó trekking kerékpárról nem hiányozhat például a lámpák – hiszen útjaink nem mindig érnek véget a naplemente előtt – a Macina Sport 630 alapfelszereltsége közé tartozik 50 Lux teljesítményű B&M Lumotec MYC első lámpa. További alapfelszereltsége még a KTM saját gyártású alumínium csomagtartója – hiszen a túránkra magunkkal vitt felszerelésnek kell a hely, illetve az SKS A55K sárvédői is – egy eső bármikor előfordulhat, és nem állíthatja meg a vérbeli túrázót. 

Mindennapi városi közlekedésre, tavainkat megkerülni kiváló választás! 

Bővebb infók...

KTM elektromos mountainbike kerékpárok

KTM MACINA TEAM 692 GLORIOUS

Nagyszerű kezelhetőség, kiváló ár-érték arány jellemzi ezt a merevfarú, hölgyek számára tervezett e-mtb modellt. Az alumínium váz alsócsövébe integrált 625 Wh kapacitású akkumulátor, valamint a negyedik generációs Performance CX motor 85 Nm nyomatéka együtt remek párosítás a sportosabban kerékpározók számára is. A felhasználását teszi még komfortosabbá a Suntour Raidon 34 Air LOR teleszkópvilla – 120 mm-es rugóútja kellő csillapítást nyújt a könnyedebb terepkerékpározások során, míg levegős rendszere finoman és jól hangolhatóan működik. A váltakozó jellegű terepen kerékpározás során a KTM saját gyártású dropper post nyeregcsöve fokozza az élményt.

KTM kerékpárok 2022-7
KTM Macina Team 692
KTM kerékpárok 2022-7
Forrás: KTM

A hajtás zavartalan és hatékony működését a Shimano Deore / Deore XT váltó, fogaskoszorú és lánc kombinációja biztosítja, míg a meredekebb terepeken is kellő fékerőt a Shimano M4100/MT420 4-dugattyús hidraulikus tárcsafékei garantálják.

Mivel a modell 143 kilogramm összterhelhetőséggel rendelkezik, logikus lépés volt XL méretben is elérhetővé tenni a nagyobb bringások örömére. Létezik 27.5” és 29” kerékméretű változata is!

Bővebb infók...

KTM MACINA RACE 592

A Macina Race 592 az egyik legkedvezőbb árú merevfarú e-mountain bike modell a gyártó kínálatában. Alumínium váza a gyártó legendás és díjnyertes UNDERCOVER kialakítású, melybe a Bosch gazdaságos, 500 Wh kapacitású akkumulátora lett integrálva. Ehhez a negyedik generációs Bosch Performance CX motor 85 Nm nyomatéka párosul. E kettő tényező együtt, a könnyed terepeken hatékony kerékpározást nyújt számunkra.

KTM kerékpárok 2022-8
KTM Macina Race 592
KTM kerékpárok 2022-8
Forrás: KTM

A megfelelő váltás-teljesítményéért a Shimano Alivio váltó felel, míg a kerékpár lassítására a Shimano MT200 2-dugattyús hidraulikus tárcsafékei szolgálnak. 

Ha a teljesítményorientált tekerések nem szerepelnek céljaink között, a Macina Race 592 nagyszerű társunk lesz bringázásaink során. A modell 142 kilogramm összterhelhetőségű, és elérhető 27.5” és 29” méretű kerekekkel is!

Bővebb infók...

KTM MACINA KAPOHO 7971

Szereted meghódítani a hegycsúcsokat? Megdobogtatja a szívedet az ösvényeken, terepen való bringázás? Keresed az adrenalin-pezsdítő kihívásokat és útvonalakat? Akkor a Macina Kapoho 7971 összteleszkópos e-mtb kiváló társad lesz mindezekhez! 

Az alumínium váz DimmiX kialakítású, azaz elöl 29”, hátul pedig 27,5” méretű kerekekkel szerelt. Ezen megoldás révén a nagy kerékkel könnyű az irányíthatóság, míg a kisebb felnire szerelt extra ballonos Maxxis Minion DHR II 3C-Maxxterra gumival nagyobb strapabírást kapunk. A Straight-Line-Link (SLL) rendszerű felfüggesztés, a 160 mm rugóút és hátul a FOX Float X Performance rugóstag, valamint elöl a FOX 36 Float 29" Performance teleszkópvilla hatékonyan simítja ki a terep egyenetlenségeit alattad.

KTM kerékpárok 2022-5
KTM Macina Kapoho 7971
KTM kerékpárok 2022-5
Forrás: KTM

A könnyed felfele tekerést a negyedik generációs Bosch Performance CX motor 85 Nm nyomatéka biztosítja, míg a valaha épített legnagyobb, 750 Wh kapacitású és a váz alsócsövébe integrált akkumulátor pedig biztosítja mindezt számodra nagyon-nagyon hosszú ideig. A Power Tube Top Loader (PTTL) révén a akku kezelése a valaha volt legkönnyebb.

Hátsó váltónk egy Shimano Deore XT Shadow+, ami precízen és megbízhatóan teszi a dolgát, míg a meredekebb lejtmenetekben is megfelelő és kiválóan adagolható fékerőt biztosít a Shimano Deore XT M8100 4-dugattyús hidraulikus tárcsaféke.

Pattanj nyeregbe, és fedezd fel a következő hegyet! A modell 146 kilogramm összterhelhetőségű.

Bővebb infók...

KTM MACINA KAPOHO 6971 LTD

Felvonók nélkül is hódítsd meg könnyedén a hegycsúcsokat, majd ha felértél, irány a kedvenc ösvényeden lefele, a völgybe! És ha te szeretsz mind lefele, mind felfele bringázni, akkor a Kapoho 6971 LTD, az igazi mindenes kerékpár, kiváló választás lehet számodra. 

A RockShox 35 Silver TK teleszkópvilla és a Suntour Tri-Air 3CR rugóstag 160-160 mm-es rugóútjai kisimítják alattad a terepet. Az alumínium váz DimmiX kialakítású, azaz elöl 29”, hátul pedig 27,5” méretű kerekekkel szerelt. Ezen megoldás célja, hogy a nagy kerékkel könnyű irányíthatóságot, a kisebb felnire szerelt extra ballonos Schwalbe Nobby Nic Performence gumi pedig nagyobb strapabírást biztosítson számunkra.

KTM kerékpárok 2022-6
KTM Macina Kapoho 6971
KTM kerékpárok 2022-6
Forrás: KTM

A széles váltási tartományt a SRAM SX Eagle 12-sebességes hajtásrendszere biztosítja, mellyel mindig megtalálod a megfelelő áttételt! Ha pedig belelendülnél, de meg kellene állni, a megfelelő fékerőt a Shimano M4100/MT420 4-dugattyús hidraulikus tárcsafékei nyújtják.

A váz alsócsövébe egy nagy, 625 Wh kapacitású akkumulátor került integrálva, melyhez a negyedik generációs Bosch Performance CX motor 85 Nm nyomatéka párosul, így sportosabb kerékpározás során is hosszú kilométereken élvezheted a rásegítést.

Pattanj nyeregbe, és fedezd fel a következő hegyet! A modell 145 kilogramm összterhelhetőségű.

Bővebb infók...

KTM országúti kerékpárok

KTM REVELATOR ALTO MASTER

Az olasz- illetve spanyol nyelvekben az ALTO szó jelentése „magasan”, és ezzel a kerékpárral magasan ki fogsz emelkedni a többiek közül. A csúcsokra való feljutás megkönnyítéséhez az ALTO Master kerékpár prémium karbon EXONIC vázra épül, mely mindösszesen csak 790 gramm tömegű, és természetesen egy hasonló minőségű karbon villa jár hozzá. A kiválóan összeválogatott alkatrészeknek köszönhetően, mint például a két könnyű Mavic Cosmic CL 32 Disc kerék, a komplett kerékpár tömege csak kicsivel van 8 kilogramm felett! 

Miután pedig elindulunk a hegytetőről lefele, a nagy tempóról való hatékony megálláshoz megfelelő fékerőt biztosító fékekre is szükségünk lesz, így ez a modell a Shimano Ultegra R8170 hidraulikus tárcsafékeit kapta meg!

KTM kerékpárok 2022-1
KTM Revelator Alto Master
KTM kerékpárok 2022-1
Forrás: KTM

A zavartalan és minden helyzetben maximális teljesítmény leadását a Shimano Ultegra hajtás-szett garantálja – elöl 50-34T, hátul pedig 11-30T lánckerék-tartománnyal.

Az ALTO a Touron már bizonyított, így már csak rajtad a sor!

Bővebb infók...

KTM REVELATOR ALTO ELITE

Az ALTO szó jelentése az olasz- illetve a spanyol nyelvekben „magasan”, és ezzel a kerékpárral magasan ki fogsz emelkedni a többiek közül! Feljutni a hegycsúcsokra nem lesz nehéz, hiszen a az ALTO Elite kerékpár prémium karbon anyagból készül, melynek mindösszesen csak 790 gramm a tömege, és természetesen hasonló minőségű karbon villával lett szerelve. A kiválóan összeválogatott alkatrészeknek köszönhetően, mint például a két szuperkönnyű, és a thru-axle tengelyeknek is köszönhetően nagyon merev Mavic KSYRIUM S DISC CL kerekek, a komplett kerékpár tömege csak kicsivel van 8 kilogramm felett! 

KTM kerékpárok 2022-2
KTM Revelator Alto Elite
KTM kerékpárok 2022-2
Forrás: KTM

Ha pedig elindulunk a hegytetőről lefele, a nagy sebességet megfelelő fékekkel kell kordában tartani. Ezt a Shimano 105 hidraulikus tárcsafékek biztosítják számodra! 

A zavartalan és minden helyzetben maximális teljesítmény leadását a Shimano Ultegra hajtás-szett garantálja – elöl 50-34T, hátul pedig 11-32T lánckerék-tartománnyal.

Az ALTO a Touron már bizonyított, így már csak rajtad a sor!

Bővebb infók...

KTM trekking kerékpárok

KTM LIFE TOUR

Bordás szíjhajtás és agyváltó! A legtartósabb és legkevésbé szervizigényes hajtás-megoldás, ha kerékpárról van szó! A Shimano Alfine 11-sebességes agyváltója széles váltástartományt biztosít számodra, hogy könnyedén leküzdhesd a mindennapok bringázásai során eléd kerülő kihívásokat, miközben a szíjhajtás csendes tekerést és időjárástól független stabil teljesítményt nyújt.

A Life Tour modell alumínium váza kapott egy 63 mm rugóúttal rendelkező Suntour SF18K-NCX-E AIR LO teleszkópvillát, hogy kényelmesen gurulhassunk.

KTM kerékpárok 2022-4
KTM Life Tour
KTM kerékpárok 2022-4
Forrás: KTM

Egy jó trekking kerékpárról nem hiányozhatnak a lámpák – hiszen útjaink nem mindig érnek véget a naplemente előtt, a csomagtartó – hiszen a túránkra magunkkal vitt felszerelésnek kell a hely, vagy a sárvédők – egy eső bármikor előfordulhat, és nem állíthatja meg a vérbeli túrázót. Ennek megfelelően a Life Tour alapfelszereltsége közé tartozik az 50 Lux fényerejű B&M LUMOTEC MYC első- és B&M TOPLIGHT 2C PLUS hátsó lámpa, a RACKTIME LIGHT 21 alumínium csomagtartó, és a SKS PET A 46 R sárvédők is.

Nem csak a hétköznapokra, de akár hazánk nagytavai körüli túrák kiváló társa lehet! A modell 134 kilogramm összterhelhetőségű.

Bővebb infók...

KTM LIFE EIGHT

Bordás szíjhajtás és agyváltó! A legtartósabb és legkevésbé szervizigényes hajtás-megoldás, ha kerékpárról van szó! A Shimano Nexus 8-sebességes agyváltója kellő váltástartományt biztosít számodra, hogy a mindennapok bringázásait könnyedén abszolválhasd, miközben a szíjhajtás csendes tekerést és időjárástól független stabil teljesítményt nyújt.

A Life Eight modell alumínium váza kapott egy 63 mm rugóúttal rendelkező Suntour SF18K-NCX-E AIR LO DS teleszkópvillát, hogy kényelmesen gurulhassunk.

KTM kerékpárok 2022-3
KTM Life Eight
KTM kerékpárok 2022-3
Forrás: KTM

Egy jó trekking kerékpárról nem hiányozhatnak a lámpák – hiszen útjaink nem mindig érnek véget a naplemente előtt, a csomagtartó – hiszen a túránkra magunkkal vitt felszerelésnek kell a hely, vagy a sárvédők – egy eső bármikor előfordulhat, és nem állíthatja meg a vérbeli túrázót. Ennek megfelelően a Life Eight alapfelszereltsége közé tartozik a B&M LUMOTEC Upp N első- és TRELOCK DUO FLAT LS 613 hátsó lámpa, a RACKTIME LIGHT 21 alumínium csomagtartó, és a SKS PET A 46 R sárvédők is.

Nem csak a hétköznapokra, de akár hazánk nagytavai körüli túrák kiváló társa lehet! A modell 117 kilogramm összterhelhetőségű.

Bővebb infók...

ktmteam.hu

ktm-bikes.at