Kerékpárral a Mozgásvilág.hu Kerékpáros Tesztnapra

Kakuk András
Kakuk András
2015/09/08
CST defektmentesítő program az idei tesztnapon      
Hirdetés

Kerékpárral a Mozgásvilág.hu Kerékpáros Tesztnapra. A kilátogatás igazán elegáns módja. Idén több újdonsággal tesszük kényelmessebbé a kerékpárral kilátogatók napját.

Kerékpártároló

Igyekeztünk a lehetőségeinket maximálisan kihasználni és idén megoldjuk, hogy kb. 80 kerékpár egyidejű tárolására elegendő kerékpártárolót alakítsunk ki a részetekre. A tároló őrzés nélküli lesz, így a bringád biztonságáról neked kell gondoskodni. (hozzál lakatot!) 

Szervíz

A DoctorBike jóvoltából idén is térítésmentesen vehetsz igyénybe kisebb szereléseket, amit egy egyedülálló lehetősggel toldottunk meg. 

CST neked Forrás: Bikefun
CST neked
Kép forrása: Bikefun

CST defektmentesítő program

A 2015-s tesztnap kiemelt belső szponzora a CST magyarországi forgalmazója a BikeFun kft. Az ő jóvoltukból defekt esetén a DoctorBike a szervízdíjon felül a belsőt is térítésmenetesn állja, így szakszerűen és gyorsan kicserélheted a defektes belsődet. 

Mit kell tenni?

Defektes kerékpároddal együtt jelenj meg a DoctorBike sátránál és kérd a CST belső cserét! Ennyi.*

(X)
A CST, a világ legnagyobb kerékpárgumi gyártója, itthon is a kimagasló ár/érték arányú termékeiről ismert, melyek már prémium kategóriában is elérhetőek, igazán hatékony defektvédelemmel. Érdeklődj a CST a Mozgásvilág.hu Tesztnap 2015-s szponzoránál, a BikeFunnál! 

 

CST neked Forrás: Bikefun
CST neked
Kép forrása: Bikefun

 

*az ingyenes belső természetesen csak tényleges defekt esetén kapható, és feltétele a bringa megléte. Ne várjátok, hogy bemondásra ingyen gumival halmozzanak el...Köszi

Hirdetés