10 ok, hogy miért gyere a kerékpáros tesztnapra Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2015/09/11
Meg fogunk győzni...
Hirdetés

Minek jönnél el a Mozgásvilág.hu Kerékpáros Tesztnapra?


Tesztelhetsz orrvérzésig

Mert Magyarországon egyedülálló módon, 15 márka (Bianchi, Cannondale, CTM, Cube, Focus, GT, Kellys, Kross, KTM, Merida, Neuzer, Rose, Specialized, Superior, Trek) többszáz csúcskategóriás kerékpárját tesztelheted le éles körülmények között egy teljes napon keresztül.

 

Még izgalmasabb tesztkör

Mert - ahogy minden évben - idén is fejlesztünk a kerékpáros tesztkörön, két új kanyarral, ügyességi elemekkel, pumpa pályával és rázókkal tesszük izgalmasabbá.

 

Nem csak kerékpárok

Mert a bringákon kívül BioTechUSA, Bosal, Bridgedale, Burgenland, CST, DoctorBike, High5, Holmenkol, Horalky, Just, Kétkerék Vendégház, Mio, myPhone, Nahrin, Northwave, ProUser, Ronhill, RudyProject, Saris, Sidas, TomTom és TroyLee Design) kiegészítőket és szolgáltatásokat is megtekinthetsz, tesztelhetsz. Megnézheted testközelből három gyártó kerékpárszállítóit, kipróbálhatod a Rudy Project szemüvegeit, kipróbálhatod az SPD-s kerékpáros cipőket biztonságos körülmények között, megnyomkodhatod a GPS-es kerékpáros és futó kütyüket, megkóstólhatod a legfinomabb és leghatásosabb táplálékkiegészítőket, valamint válogathatsz a személyre szabott kerékpáros utazási ajánlatokból.

 

A tesztelésen túl

Mert két tesztelés között szünetet tarthatsz a Royal Fixie bringaversenyen, kipróbálhatod az SPD-s cipőket elesés nélkül, görgőzhetsz a virtuális valóságban, és további kiegészítő programok is várnak.

 

Jóga, gerinctorna és nyújtás

Mert délután 14 és 16 órakor ingyenes jóga- és gerinctornán, valamint nyújtáson vehetsz részt szakedző segítségével.

 

Azonnal a Tiéd lehet

Mert egyes helyeken azonnali vásárlási lehetőség is lesz, ráadásul speciális, csak a tesztnapon érvényes kedvezményekkel. Cipőt és kerékpárt nem, de kiegészítőket, ruházatot, kütyüket és mütyűröket azonnal beszerezhetsz magadnak, ha megtetszik.

 

Tesztelői rajtcsomag

Mert minden tesztelő egy adag Isotonic italport kap a BioTechUSA jóvoltából, hogy legyen elég kraft a teszteléshez.

 

Nyeremények

Mert az idei évtől kötelező regisztrációval nyerhetsz is. Regisztrálj előre online és részt veszel a tesztnap előtti sorsoláson, ahol értékes BioTechUSA és Rudy Project nyeremények találnak gazdára.

Ezen kívül érdemes minden kiállítót meglátogatni, mert például a Pro-Usernél kerékpárszállítót, az SKS-nél műhelypumpát nyerhetsz és könnyen lehet, hogy nem kötötötte minden kiállító az orrunkra, hogy milyen nyereményekkel készül még.

 

A család sem unatkozik

Mert a gyerekek számára kerékpáros KRESZ pálya, Ökopoly, ügyességi játékok és meglepetések állnak rendelkezésre, a nagyobbak pedig a Royal Fixie bringaversenyen mérhetik össze erejüket, vagy akár tesztelhetik is a Cube 24" KID kerékpárját a tesztpályán. Aki csak relaxálni szeretne, annak a 14 órakor kezdődő Hatha Jóga és a 16 órai Pilates + stretching program lesz a nyerő, amíg a többiek tesztelnek az erdőben.

 

Túlórázunk

Mert ebben az évben nem fújunk takarodót 17 csak 18 órakor , vagyis egy órával több időd lesz a legújabb kerékpárok és kiegészítők tesztelésére.

 

Hirdetés