Gyerek-, és családi programok a tesztnapon

Kakuk András
Kakuk András
2015/09/15
Mit csinálhatnak a gyerekek, családosok a tesztnapon?
Hirdetés

Kerékpáros KRESZ park kisebbeknek

Ugyanúgy, mint tavaly a röplabdapálya kizárólag a gyerekek részére lesz fenntartva ahol ötletes elemekkel tarkított ügyességi kerékpárpályát vehetnek birtokba. 1-1 db 16", 20+ és 24" colos gyerekbringa áll rendelkezésükre, bukósisakkal.

 

Ready to ride? Forrás: Paraferee
Ready to ride?
Kép forrása: Paraferee

 

Egyedi programok kicsiknek

Burgenland színezőkkel készül, hogy a kicsiket lefoglalja amíg a szülők a burgenlandi kerékpáros kínálatból szemezgetnek. 

 

Ökopoly

Az Activetraining segítéségével a gyerekek egy ÓRIÁS TÁRSASJÁTÉK keretében mérhetik össze ügyességüket, kreativitásukat és tudásukat a fenntartható fejlődéssel, a környezeti értékek megóvásával és az egészséges életmóddal kapcsolatban. 

A résztvevő gyerekeknek egyénileg, vagy kisebb csapatokban kell megoldaniuk különböző feladatokat, rejtvényeket, fejtörőket, kvízeket, melyek sikeres megoldásával előre léphetnek bábúikkal az óriási játékmezőn, emellett a feladványok teljesítésével bővíthetik ismereteiket a témával kapcsolatban.

Szelektív memória: Ebben a szemléletformáló játékban a feladat a hagyományos memóriajátékéhoz hasonlóan az összetartozó képek párosítása, azzal a különbséggel, hogy itt a késztermék - közti termék - új tárgyak 3 képét kell megtalálnia a csapatoknak. (Pl.: fa - forgács – bútorlap) A téma igény szerint módosítható (megújuló energiaforrások, védett állatok stb.)

Ökotábla: A gyerekeknek egy olyan figyelemfelkeltő táblát kell megalkotniuk, melynek minden eleme újrafelhasznált eszközökből áll.

Tápláléklánc: mindenki kreatívan összerakhatja az általa jónak gondolt táplálékláncot

Ökoactivity: témába illő szavakat kell a jól ismert activity szabályai szerint elmutogatni

Légy présen: Egy nagy kupacból kell a szelektíven gyűjthető hulladékot a megfelelő kukákba válogatni, a lehető leggyorsabban.

Egészséges vagy egészségtelen?: Egy nagy kosárban sokféle étel és ital van, amit a gyerekeknek az egészséges vagy az egészségtelen dolgok közé kell gyűjteni.

 

Ökopoly Forrás: Activetraining
Ökopoly
Kép forrása: Activetraining

 

Nagyobbak tesztelhetnek

A mtb tesztkörre írásos szülői engedéllyel fiatalok is kigurulhatnak. Természetsen számukra is van lehetőség tesztkerékpárt kibérelni. A Cube 24" colos bitangszép alu KID mtb bringával készül.

 

Cube KID 240 Forrás: Cube
Cube KID 240
Kép forrása: Cube

 

Kisebbek is tesztelhetnek...

Reddot díjas átalakítható roller/ülőbringák a Flex 92 Kft standján.

Scoot

Családi Royal Fixie verseny

Kíváncsi vagy milyen lennél sprinternek? A Royal Fixie installáción rögzített kerékpárokon, egy mókás program segítségével próbálhatod ki magad 500 méteres sprinten vagy a kisebbek 200 méteren. Buppáék 2 felnőtt és 2 gyermek bringával készülnek.

Családi savasodás garantált!

 

Royal Fixie Forrás: Kakuk András Mozgásvilág
Royal Fixie
Kép forrása: Kakuk András Mozgásvilág

 

Jóga és nyújtás

A „Nemcsakjóga Mozgásstúdió” oktatóinak jóvoltából a focipályán

14 órakor Hatha jóga 
16 órakor Pilates+stretching - 
sok nyújtással az aktív sportolóknak és Anyának amíg Apa teker. 

Közös jóga és nyújtás Forrás: nemcsakjoga.hu
Közös jóga és nyújtás
Kép forrása: nemcsakjoga.hu

 

Wi-fi, LAN party, Minecraft

Na az nem lesz. Sőt a 3G sem hasít. Sorry!

 

Hirdetés