10 ok, hogy miért gyere a futó tesztnapra

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2015/09/11
Meg fogunk győzni...
Hirdetés

Minek jönnél el a Mozgásvilág.hu Futó Tesztnapra?

Vásárlás előtti tapasztalat

Mert egyidejűleg több világmárka (ASICS, inov8, Mizuno, Pearl Izumi, Salomon) futócipőit tesztelheted éles körülmények között, így még vásárlás előtt megtapasztalhatod a különbségeket.

 

Nem csak cipők

Mert a futócipőkön kívül (Bridgedale, Garmin, Holmenkol, myPhone, Pearl Izumi, TomTom) kiegészítőket, ruházatot, futó- és fitness órákat, aktivitás figyelő karkötőket, GPS-es kütyüket is tesztelhetsz.

 

Azonnal a Tiéd lehet

Mert egyes helyeken azonnali vásárlási lehetőség is lesz, ráadásul speciális, csak a tesztnapon érvényes kedvezményekkel. Cipőt és kerékpárt nem, de kiegészítőket, ruházatot, kütyüket és mütyűröket azonnal beszerezhetsz magadnak, ha megtetszik.

 

Futótechnika elemzés

Mert futótechnika elemzésen vehetsz részt az Ensport standján, ahol szakértők egy vadonatúj kamerás rendszerrel elemzik ki futóstílusodat. A Sidas standján ingyenes lábfelmérés és tanácsadás segít nem csak a lúdtalpasoknak, de mindenkinek, aki legális teljesítménynövekedésre vágyik a 100%-ig egyedivé formázott talpbetétekkel.

 

Futópad kihívás

Mert kipróbálhatod milyen sebességgel kéne futnod 42 km-en keresztül ahhoz, hogy elérd a magyar maratoni pályacsúcsot.

 

Lőrincz Olivér testközelből

Mert együtt futhatsz Lőrincz Olivér ultrafutóval, aki hosszútávfutó bajnokok (többek között a Spartathlon pályacsúcstartó Lubics Szilvia és a 24 órás világbajnok Nagy Katalin) edzőjével. A tesztnap alkalmából egy jó hangulató közösségi futást szervez nektek közös bemelegítéssel és a futás utáni nyújtással, s közben kérdezheted Őt edzéselméletről, táplálkozásról, mentális felkészülésről, élményekről, stb.

 

Jóga, gerinctorna és nyújtás

Mert délután 14 és 16 órakor ingyenes jóga- és gerinctornán, valamint nyújtáson vehetsz részt szakedző segítségével.

 

Nyeremények

Mert az idei évtől kötelező regisztrációval nyerhetsz is. Regisztrálj előre online és részt veszel a tesztnap előtti sorsoláson, ahol értékes BioTechUSA és Rudy Project nyeremények találnak gazdára.

Ezen kívül érdemes minden kiállítót meglátogatni, mert például a Pro-Usernél kerékpárszállítót, az SKS-nél műhelypumpát nyerhetsz és könnyen lehet, hogy nem kötötötte minden kiállító az orrunkra, hogy milyen nyereményekkel készül még.

 

A család sem unatkozik

Mert a gyerekek számára kerékpáros KRESZ pálya, Ökopoly, ügyességi játékok és meglepetések állnak rendelkezésre, a nagyobbak pedig a Royal Fixie bringaversenyen mérhetik össze erejüket, vagy akár tesztelhetik is a Cube 24" KID kerékpárját a tesztpályán. Aki csak relaxálni szeretne, annak a 14 órakor kezdődő Hatha Jóga és a 16 órai Pilates + stretching program lesz a nyerő, amíg a többiek tesztelnek az erdőben.

 

Plusz egy óra

Mert ebben az évben nem fújunk takarodót 17 csak 18 órakor, vagyis egy órával több időd lesz a legújabb futófelszerelések tesztelésére.

 

Hirdetés