Kerékpáros emléktúra Isaszegre Hír

Vasvári Press
2011/04/04
Az 50 kilométeres túrán való részvétel ingyenes, minden kerékpárost (gyerekektől idősekig) szeretettel várnak a szervezők.
Hirdetés
Kerékpáros emléktúrát szervez a Kőbányai Torna Club az isaszegi csata évfordulójának alkalmából április 9-én. Az 50 kilométeres túrán való részvétel ingyenes, minden kerékpárost, kicsiket és nagyokat, családokat egyaránt várnak a szervezők.   A regisztrációra április 9-én, szombaton, 10 óráig, a Kőbányai Szabadidő Központ előtt (1105 Budapest, Előd utca 1.) kerül sor. A tízes indulást követően – motoros útvonal-biztosítás mellett – várhatóan féltizenkettő körül érkezik a túra mezőnye az isaszegi csata helyszínére , ahol a résztvevők megkoszorúzzák a Honvéd emlékművet. A kőbányai visszaérkezés fél három körül várható.
A Kőbányai Önkormányzat és a Vuelta Sportiroda által támogatott 50 kilométeres túrán a KRESZ szabályainak betartása mindenki számára kötelező, fejvédő használata javasolt.   Nevezés: 1105 Budapest, Kőrösi Csoma út 53-55. Telefon: +36-1 / 273-18-61 Email: nevezes@vuelta.hu
Hirdetés