Juhuu- mega fejlesztések a Wexl Trails-nél

Juhuu- mega fejlesztések a Wexl Trails-nél

Kakuk András
Kakuk András - Wexltrails.at
2020/04/08
A koronavírus járvány miatt kieső időt kihasználva a Wexl Trail bringaparkban előre hozták a fejlesztéseket.
Hirdetés

Új felvonó, jumpline és downhill nyomvonal a Wexl Trails bringaparkban

Kiugrott a nyuszi a kalapból! A Wexl Trails üzemeltetői szeretnének egy hatalmas motivációs csomagot adni nektek a krízisre való tekintettel: egy új húzóliftet!
Az új „szállító eszköz” késő nyáron fog forgalomba állni. Az új lift a most is álló tányéros lift és a Motorik Park között fog futni egészen a jól ismert „Heidelbeere” ösvényig. Ennek nem csak a busz útvonala mellett lakók, hanem ti is örülni fogtok, mert így gyorsabban lehet majd eljutni a hegyre és ezzel együtt az ösvényhálózat is bővülni fog.  

Új útvonalak

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, nem tudnak mindent megígérni, de szeretnének egy „ugratós” „Jumpline”, egy Downhill nyomvonalat is illetve a kezdőknek egy 2,5 km hosszú kerékpáros erdei ösvényt megnyitni, ami nem meredekebb 5%-nál, hogy a legközelebbi látogatáskor a nagyszülőket is magaddal tudd hozni! Az kerékpáros ösvény a nyári bob pályához vezet majd, így végre egyszerű lehetőség nyílik egy menetre a „Corona Coaster” nyári bobbal. 

Jumpline és downhill nyomvonal

Az ugratókkal teletűzdelt Jumpline kb. 2,5 méter széles lesz és a húzólift végétől a tányéros liftig fog futni, ahol egyesül a Downhill nyomvonallal. Ó jee. Szuper laza lesz. 

Tél

Ez még nem minden! A nyári ajánlatokhoz tartozó építkezések mellett a vendégek számára a tél is szuper cool lesz! A húzólift tehermentesíteni fogja a tányérost, és a nyáron megmozgatott földet télen is fel fogják használni.
A gyerekek és fiatalok számára egy szuper „funline”-t építenek, hogy a jövő bajnokainak az első freestyle próbálkozásai, olyan könnyűek legyenek, mint az 1x1!

Wexl Trails
 

Hirdetés