Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!

Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!

KTM
2021/05/03
Nagyobb távok, keményebb emelkedők, gazdagabb élmény.
Hirdetés

Izgalmas terepkörülmények között mutatkozik meg leginkább az elektromos kerékpárok élményfaktor növelő képessége. Hosszabb távokat, meredekebb emelkedőket küzdhetünk le velük és a sportértékről sem kell lemondanunk. A KTM 2021-es elektromos kerékpár palettájáról széles spektrumban választhatunk igényeinknek megfelelő modellt. Összeállításunkban a belépő szinttől kezdve, az extrémebb felhasználásra tervezett, összteleszkópos fenevadakig mutatunk példákat.

KTM elektromos mountainbike kerékpárok

KTM Macina Race 292

A KTM elektromos rásegítéses mountain bike kínálat belépő modellje. A MACINA RACE elérhető 27,5”-os és 29”-os kerekekkel is – a 292 jelzésű modell a nagyobbik kerekekkel rendelkezik. Bár a modellek között csak belépőszintű, ezen a kerékpáron is megtaláljuk a hidraulikus tárcsafékeket, a Shimano alkatrészeket és a Suntour 100mm rugóuttal rendelkező rugós teleszkópvilláját, melyek megbízható tekerést biztosítanak számunkra.

Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-5
Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-5

A pedálozásunkat a Bosch Performance CX 85 Nm-es motorja segíti, mely révén kellő plusz erőt kapunk, hogy szinte minden helyzetben könnyedén fel tudjunk tekerni. Ehhez a váz alsó csövébe integrálva egy 500 Wh kapacitású akkumulátor biztosít energiát. Próbáld ki például, a Zsíros-hegyi bringás körön.

KTM Macina Team 292

Merevfarú elektromos rásegítéses mountain bike, kifejezetten teljesítmény-orientált bringások számára. Sportos geometriája és felső kategóriás hajtás-rendszere révén lendületes kerékpáros élményt nyújt. A pedálozásunkat a 4. generációs Bosch Performance CX 85 Nm nyomatékkal rendelkező motorja segíti, így szinte minden helyzetben könnyedén fel tudunk tekerni. Ehhez pedig a váz alsó csövébe integrált 625 Wh kapacitású akkumulátor nagyon sok kilométeren keresztül nyújt energiát.

Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-3
Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-3

A Rock Shox 35 TK 29 teleszkóposvilla 120 mm-es rugóútja nagyszerű kompromisszuma a teljesítménynek és az elégséges csillapításnak. Első tesztkörre biztosan a Vitányvári montitúrára vinnénk, a Vértesbe.

KTM Macina Team 272 Glorious

Ez a KTM hardtail mtb elektromos rásegítéses kerékpárok között a legprofesszionálisabb felszereltséggel bíró modell a teljesítmény-orientált bringások kedvence lesz. A dinamikus bringázásunkat a komoly hidraulikus tárcsafékek segítik kellő helyen és időben lassítani vagy épp megállítani. A könnyed és sportos tekerést a 4. generációs Bosch Performance CX motorja segíti, melynek nagy 85 Nm-es nyomatéka elégséges ahhoz, hogy szinte minden helyzetben könnyedén fel tudjunk tekerni. Ehhez pedig a váz alsó csövébe integrált 625 Wh kapacitású akkumulátor nagyon sok kilométeren keresztül nyújt energiát.

Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-4
Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-4

A Rock Shox 35 TK 29 teleszkóposvilla 120 mm-es rugóútja nagyszerű kompromisszuma a teljesítménynek és az elégséges csillapításnak. Egy ilyen géppel boldogan vághatsz neki Balaton-felvidéki kilátóról kilátóra túrának.

KTM Chacana 291

Ha kevésbé agresszív felhasználású elektromos rásegítéses mountain bikeot keresel, a CHACANA modellek kiváló választások lehetnek számodra. 130 mm-es rugóútjával ideális társad lesz a könnyed külföldi traileken. Ellentétben a többi össztelós KTM terepkerékpárral, a CHACANA nem „mullet” kialakítású, hanem mind az első, és mind a hátsó kereke 29”-os méretű. Felsőkategóriás felszereltsége megbízható teljesítményt nyújt számodra. A 4. generációs Bosch Performance CX motor 85 Nm-es rásegítése szinte minden helyzetben kellő nyomatékot biztosít pedálozásunkhoz, míg a váz alsó csövébe integrált 625 Wh kapacitású akkumulátor nagyon sok kilométeren keresztül nyújt energiát.

Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-2

A terep egyenetlenségeinek kisimításáért a Fox Racing Shox 34 Float villája és Float DPS rugóstagja felel. Van egy rövidebb csapatós körünk a Salgó-vár körül, amit az elektromos rásegítésnek hála többször egymás után is lenyomnánk ezzel, az élvezetes lefelék miatt.

KTM Kapoho Master

Ha vágyod a kalandot, felfedeznéd a természetet, mindezt egy kis plusszal, akkor a KAPOHA MASTER ebike a te választásod. A minőségi karbon váz és a felsőkategóriás alkatrészek párosítása révén agresszívebb felhasználás során is megbízható teljesítményt kapunk. A 4. generációs Bosch Performance CX motor 85 Nm-es rásegítése szinte minden helyzetben kellő nyomatékot biztosít pedálozásunkhoz, míg a váz alsó csövébe integrált 625 Wh kapacitású akkumulátor nagyon sok kilométeren keresztül nyújt energiát.

Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-5
Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-5
Járj be több és hosszabb útvonalat KTM elektromos mountainbike kerékpárral!-5

A terep egyenetlenségeinek kisimításáért a Fox Racing Shox 36 Float villája és Float DPX2 rugóstagja felel. A váz a napjainkban egyre szélesebb körben terjedő „mullet” kialakítású, azaz elöl 29”, hátul 27,5” méretű kerekkel szerelt a szuperebb gurulási élmény eléréséhez. Minimum egy Medvéskör szintű úton avatnánk fel ezt a bringát.

Merre bringázol legközelebb?
Hirdetés