Sportkamerát karácsonyra

Mozgásvilág.hu
2014/11/18
Vedd fel HD-ben minden mozdulatodat, akár drón szemszögből is...
Hirdetés

GoPro HERO
A legtöbb sportolóban felmerült már az igény egy saját sportkamerára és ez az álom most már igazán valószerű.

A piacvezető sportkameragyártó végre gondolt a vékonyabb pénztárcájú és kezdő vásárlókra is, ezért piacra dobta HERO fantázianevű szürke színű kameráját. Ára nagyon alacsony!!! A kis kamera színétől eltekintve szinte teljesen ugyanúgy néz ki mint nagyobb tudású testvérei, felvételei szépek, kezdőknek és hobbi felhasználóknak mindenképpen ajánlott.

42.900 Ft

 

Megnézem


GoPro HERO Forrás: MyActionCam
GoPro HERO
Kép forrása: MyActionCam

  


 

Drifth Stealth 2 Forrás: MyActionCam
Drifth Stealth 2
Kép forrása: MyActionCam

Drift Stealth 2
Ha karácsonyra valami "apróságot" szeretnél...

Az angol sportkamera gyártó most megjelent legújabb típusa a Stealth2. Az ultra kis méretű, forgatható lencséjű nagyon könnyű kamera az alsóbb szegmenst célozza meg, de csak árban, hiszen tudására sem lehet panasz! Wifi képes, távirányítható, fő konkurensével szemben élőképes applikációval is rendelkezik. Felbontása is megfelel a szegmensben elvártnak: Full HD-ban 30fps-sel forgat, 12MegaPixeles fotókat készít, az akkuja pedig bajnok, hiszen 3 óra feletti működést tesz lehetővé!

74.900 Ft

 

Megnézem

  


 

DJI Drón
A sportfilmesek körében egyre kedveltebbek a „repülő kamerák” vagy más néven drónok. A DJI cég a piacvezető ebben a szegmensben, a Vision+ pedig a legjobb ár/érték arányú beépített giroszkóppal stabilizált Full HD kamerával ellátott gépe. A DJI legújabb 4K felvételre képes, állítható karokkal rendelkező quadkoptere hamarosan elérhető! A mikro méretű távirányítós quadrocopter kiváló karácsonyi ajándék. 

A mikro méretű quadrocoptert már
9.900 Ft-ért megveheted...

 

Megnézem


DIJ Drón Forrás: MyActionCam
DIJ Drón
Kép forrása: MyActionCam
Hirdetés