Elegáns és hatékony bringás ajándékok

Mozgásvilág.hu
2014/11/18
Extrákat is mutató komputer, jóáras bringáscipő és reflektor kerékpárosoknak.
Hirdetés

Bontrager Trip 200-as komputer

Kerékpáros szerettek számára tuti ajándék egy kilométeróra, pláne, ha vezeték nélküli, pláne, ha hőmérsékletet is mutat, pláne, ha...

Felejtsd el a drótokkal való vesződséget! A Bontrager komputere minden adatot vezeték nélkül kap a jeladótól. A szokásos funkciókon kívül kiszámolja neked, hogy mennyi kalóriát égettél el, milyen hőmérséklet van körülötted, mikor kell elemet cserélned, továbbá háttér világításának köszönhetően sötétben is le tudsz minden adatot olvasni róla.

12.500 Ft

 

Megnézem

Bontrager Trip 200-as komputer Forrás: Trek
Bontrager Trip 200-as komputer
Kép forrása: Trek

  


 


Bontrager Ion 700-as lámpa Forrás: Trek
Bontrager Ion 700-as lámpa
Kép forrása: Trek

Bontrager Ion 700-as lámpa
Lámpára minden kerékpárosnak szüksége van és az se baj, ha több van belőle.

Amennyiben a korai sötétedés nem veszi kedvedet a bringázástól, akkor az Ion 700-as lámpa nagy segítségedre lesz a közlekedésben. 700 lumenes fényereje egy autó lámpájának fényességével vetekszik, tehát biztosan látni fognak és te is biztosan látni fogod az utat magad előtt. Hatalmas fénye ellenére maga a lámpa nem egy órmótlan szerkezet, nem kell hozzá külön akksit cipelni, egyszerűen, kényelmesen USB-ről tudod tölteni.

28.990 Ft

 

Megnézem

  


 

 

Bontrager Race Road cipő Forrás: Trek
Bontrager Race Road cipő
Kép forrása: Trek
 

Bontrager Race Road cipő

Gyönyörű és árban is ideális karácsonyi ajándék, amilyet én is elfogadnék (44-es méretben kérem :).

Országúti száguldáshoz tervezett nagyon kedvező árú kerékpáros cipő. Kemény kompozit talpára akár Look, akár Shimano rendszerű stoplit rögzíthetsz, így biztosan használhatod már meglévő pedáloddal. Lábad rögzítését három tépőzár, míg a megfelelő szellőzést sűrű hálós anyaga biztosítja.

20.900 Ft

 

Megnézem

Hirdetés