Menü

2016.05.23.     Hozzászólás 0

(x)

Hol érdemes bukósisakot venni?

Így biztosan nem fogsz vásárlás után jobbat találni.


Kerékpáros balesetben a bukósisakon életek is múlhatnak, de azon kívül, hogy a biztonsági okok miatt fontos, egyéb szempontokat is figyelembe kell venni a választáskor. Más-és-más feltételeknek kell megfeleljen egy városi használatra szánt fejvédő, mint az aktív sportolásra való országúti-, mountainbike-, vagy downhill bukók. A gyermek- és női változatok a méretbeli különbségek mellett a színvilágban is különböznek a férfiaknak szánt bukósisakoktól.

 

Bringabukó.hu - Uvex bukósisakok Forrás: Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre... vagy menj el a boltba és nézd meg személyesen a sisakokat:)

 

500 bukósisak egy helyen

Ha nem szeretnél úgy járni, hogy vásárlás után mégis találsz egy jobbat, vagy szebbet, akkor vagy végigjárhatsz minél több üzletet, vagy elmehetsz a Bringabukó.hu fejvédő szaküzletbe, ahol hat népszerű márka hat különböző felhasználási területre szánt bukósisakjai közül választhatsz. A Budapest, Margit körút 46. szám (Kapás utca sarok) alatt található üzletben szakértő eladók segítenek kiválasztani a közel 500 fejvédő közül azt, amelyik a számodra a legjobb és persze amelyik a legjobban tetszik. 

A hatalmas felhozatalban természetesen bőven helyet kapnak a női-, illetve gyermek sisakok is, ami nem utolsó szempont, ha az egész család részére keresünk fejvédőt. 

Megbízható segítség

Ha az üzlet címe ismerősen hangzik, az nem véletlen, hiszen a téli sportok kedvelői között eddig is népszerű SkiOutlet alakul át a kerékpáros szezon idejére komplett kerékpáros fejvédő központtá.

"A téli sportok kapcsán már nagy tapasztalatunk van a fejvédő technológiákat és a sporttevékenységet végzők egyéni szempontjait illetően, ami tudást most kiegészítjük és egyben kiterjesztjük a kerékpáros bukósisakokra is, hogy ne csak a sípályákon, de a kerékpáros útvonalakon is maximális biztonságban és komfortosan sportolhassanak a vásárlóink" - jegyezte meg Fehér Gyula, a Bringabukó.hu szaküzlet tulajdonosa.

 

Bringabukó.hu - Uvex bukósisakok Forrás: Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre... vagy menj el a boltba és nézd meg személyesen a sisakokat:)

 

A hétköznapitól az ínyencségekig

A Bringabukó.hu szaküzletben olyan különlegességeket is lehet találni, mint a Carrera összehajtható modellje, a Foldable. A fejvédőnek nem feltétlenül kell merevnek lennie a Carrera szerint, ezért megalkották az összecsukható bukójukat. Leginkább a régivágású bőr-fejvédőkre hajaz kinézetileg, de mindemellett megfelel az EN 1078-as szabványnak (ez garantálja, hogy eséskor megfelelő védelmet nyújt).

 

Bringabukó.hu - Carrera bukósisakok Forrás: Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre... vagy menj el a boltba és nézd meg személyesen a sisakokat:)

 

A hosszanti irányban húzódó merev csíkokat flexibilis szalagok kötik össze, amiknek köszönhetően a sisak alkalmazkodik viselőjének fejformájához, plusz az elasztikus rögzítő rendszerrel teljesen a fejre lehet passzítani. Azon kívül, hogy a fejre idomul, használaton kívül kevesebb hellyel is beéri a táskában.

 

 A 31 szellőzőlyukkal ellátott bukósisakban külön "szemüveg garázs" található

Másik különlegesség a beépített kerékpárlámpával bővíthető Bollé - The One Road fejvédő. A 31 szellőzőlyukkal ellátott bukósisakban külön "szemüveg garázs" található, ahova a szemüveget illesztheted, ha éppen nem hordod. A beépített LED lámpák mellett a Bollé saját - balesetek esetén hasznos- biztonsági QR kóddal is rendelkezik. Cserélhető béléseivel pedig hideg téli és forró nyári napokon is kényelmes. 

Ezek mellett hatalmas a kínálat a prémium kategóriás Uvex, Rudy Project, Polisport és Author fejvédőkből is, széles méretválasztékban.

A Bringabukó.hu weboldalán valamennyi modell között márka és kategória szerint lehet keresgélni, de a szaküzletben akár mindegyiket fel is próbálhatod magadra.

 

 

Bringabukó.hu Forrás: Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre... vagy menj el a boltba és nézd meg személyesen a sisakokat:)

 

Olvass többet a témáról: fejvédő, bringabukó

Ajánló