Egyszerűen precíz! Bemutatkozik az új Bryton Rider 420

(X) - Támogatott tartalom
2019/09/03
Egyszerűen precíz! Navigálj az új, nagyteljesítményű és könnyen használható Rider 420-as computerrel!

A Bryton piacra dobta a Rider 420-at - a legújabb GPS-el rendelkező kerékpáros computerét, amely ötvözi a továbbfejlesztett hardvert a jobb láthatósági élménnyel, új megoldásokkal és funkciókkal, beleértve a továbbfejlesztett Follow Track, Peak & POI funkciókat, 35 órás akkumulátor teljesítményt, és a BLE teljesítménymérő támogatást. Egyszerűség és kényelem, amely élvezetes kerékpáros élményt kínál minden szintű kerékpáros számára.

 

Egyszerűen precíz Forrás: www.brytonsport.com
Egyszerűen precíz
Kép forrása: www.brytonsport.com

 

Azoknak a kerékpárosoknak, akik ismeretlen útvonalakat szeretnének követni, új ösvényeket felfedezni, a Rider 420 új útvonal követő funkciója kanyarról-kanyarra navigál (utcanevekkel együtt) és a teljes globális navigációs műholdas rendszer (GNSS) támogatását is élvezi. A 35 órán át tartó akkumulátor időnek köszönhetően soha nem veszítheted el a követett út nyomát! A Rider 420 ugyanakkor dinamikus információkat is megjelenít a kijelzőn, mint pl. távolság a következő POI-ig és az emelkedő csúcsáig, értékes új perspektívát adva ezzel a kerépározáshoz.

A több mint 80 funkcióval rendelkező Rider 420 egyszerű és erős, egy olyan kerékpáros computer, amelyet csak bekapcsolsz és már indulhatsz is!

 

Néhány kiegészítő szolgáltatás:

 

Kristálytiszta, magas kontraszt hatással rendelkező kijelző

Kristálytiszta képernyő Forrás: www.brytonsport.com
Kristálytiszta kijelző
Kép forrása: www.brytonsport.com


A készüléket a legjobb láthatósági élmény elérésére tervezték, a Rider 420 éles fekete-fehér 2,3"-as nagy kijelzővel rendelkezik. A kiváló minőségű, optikailag kötött kijelző kristálytiszta leolvasást biztosít bármilyen szögből és bármilyen környezetben, interferencia nélkül. Oldalanként akár 8 adat megjelenítését is lehetővé teszi, így a valós idejű teljesítmény teljes körű megjelenítése és leolvasása csupán egyetlen pillantással megvalósítható.

 

Útvonal követése

Fejlett útvonal követés, kanyarról-kanyarra navigációval Forrás: www.brytonsport.com
Fejlett útvonal követés, kanyarról-kanyarra navigációval
Kép forrása: www.brytonsport.com


Kalandozz szabadon a Rider 420 útvonal követő funkciójával! Mostantól sokkal könnyebb megtervezni és létrehozni saját útvonalaidat a Bryton Active App segítségével, importálj gpx file-okat a Bryton Active-ra, szinkronizáld automatikusan az útvonalakat a Straván és Komoot-on keresztül, és a GPS segítségével engedd, hogy a Rider 420 a személyes navigáló eszközöd lehessen.

 

Maradj motivált a POI/Peak funkció segítségével

Ismerni a távolságot a következő megállóig mindig motiváló és hasznos. Miután beállítottad a következő úti célt, a Follow Track módban könnyedén ellenőrizheted a megadott pontig a hátralévő távolságot, ezzel lehetővé téve azt, hogy megfelelő döntést hozhass az aktuális fizikai állapotodra nézve, mely segít motiváltnak maradni az út folyamán. 

Különböző információkkal osztott kijelző Forrás: www.brytonsport.com
Különböző információkkal osztott kijelző
Kép forrása: www.brytonsport.com
 


Abszolút precíz - a készülék működését 5 műholdas rendszer támogatja

A Rider 420 GPS kerékpáros computer 5 különféle műholdas rendszer adatait egyesíti: GPS, Glonass (Oroszország), BDS (Kína), Galileo (Európa) és QZSS (Japán), biztosítva a gyorsabb indítást és a sokkal megbízhatóbb műholdas lefedettséget minden helyzetben, különösen amikor épületek ármyékában és fák alatt tartózkodunk, vagy akár a hegyekben kerékpározunk.

 

Kettős ANT+/BLE érzékelős támogatás - hozzáadott támogatás a BLE teljesítménymérőhöz

A maximális kényelem érdekében a Rider 420 egyszerű párosítás után tökéletesen támogatja az ANT+ és a BLE egységet, és a kompatibilitás fokozása érdekében a készülék mostantól támogatja az ANT+ és a BLE wattmérést is. Ezenkívül a továbbfejlesztett Bluetooth növeli a kapcsolat és az adatrögzítés stabilitását!

 

Wattmérés támogatása

Wattmérő Forrás: www.brytonsport.com
Wattmérő
Kép forrása: www.brytonsport.com


A Rider 420 széleskörű wattmérő szolgáltatással is képes kiszolgálni a kerékpárosokat, többek között már pedálba épített watt-mérőkkel is kompatibilis.

 

Állítható háttérvilágítás

Állítható háttérvilágítás / nappai és éjszakai láthatóság Forrás: www.brytonsport.com
Állítható háttérvilágítás / nappai és éjszakai láthatóság
Kép forrása: www.brytonsport.com


Tökéletesítve a nappali és éjszakai kerékpározásokhoz, a Rider 420 állítható háttérvilágítási opcióval rendelkezik, amely bármilyen kerépározási körülményt kiegészít a még komfortosabb és tisztábban látható kijelzővel.

 

Még több információ:

 

Hirdetés