Casco Roadster-TC Hír

Casco Roadster-TC Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/06/16
Stílus és funkcionalitás találkozása

Casco Roadster-TC: Stílus és funkcionalitás találkozása

Az ötletes újításairól ismert német sisakspecialista legújabb modelljei többek között modern kialakításukkal és a mindennapi városi felhasználáshoz ajánlott hasznos kiegészítőikkel nyűgözik le felhasználóit. A lekerekített élek és formák, a könnyű alumínium bogárhálóval ellátott nagyméretű szellőzőnyilások és az egyszerűen felpattintható napellenző kombinációjának eredménye egy formabontóan esztétikus új városi fejvédő.

 

Casco Roadster-TC Forrás: Casco
Casco Roadster-TC
Kép forrása: Casco

 

A különleges matt borítás és a többféle egyedi színösszeállítás már csak a hab a tortán, ezen a legapróbb részletekig tökéletesen kidolgozott design-koncepción. Az alapvetően is megnyerő külsőt egy opcionálisan beszerezhető optikailag elsőosztályú SPEEDmask panoráma-lencsével tehetjük még sportosabbá, mely tökéletes védelmet nyújt az erős napsugarak és a zavaró menetszél ellen.

 

Casco Roadster-TC Forrás: Casco
Casco Roadster-TC
Kép forrása: Casco

 

Ezenfelül a SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi.

 

Mindezek tükrében a Roadster TC tökéletes választás minden divatorientált városi kerékpárosnak, aki egy jellegzetes megjelenésű, kényelmes fejvédőt keres a mindennapokra és aki örömét leli az ötletes kiegészítők nyújtotta lehetőségekben.

 

Casco Roadster-TC Forrás: Casco
Casco Roadster-TC
Kép forrása: Casco

 

A Roadster-TC esetében alkalmazott Casco technológiák

Opcionálisan SPEEDmask lencsével kiegészíthető

Az optikailag első osztályú integrált szemüveg egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi!

Monocoque ultra

Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.

360fokos láthatóság

Fokozott biztonság a városi közlekedésben! Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.

Megnövelt tarkóvédelmi zóna

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

Freshair Ventilation 2. szellőzés

A fejvédő felső részén található nagyméretű szellőzőnyílásoknak köszönhetően a menetszél akadálymentesen átjárja a teljes sisakot, ezáltal folyamatosan biztosítva viselőjének a maximális szellőzést.

Disk fit Vario méretállító rendszer

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

MyStyle zsinór

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

 

MyStyle
MyStyle

 

Casco Loc csatolórendszer

Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

Alumínium rovarháló

Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.

 

Casco Roadster-TC Forrás: Casco
Casco Roadster-TC
Kép forrása: Casco

 

A Casco fejvédőket árusító üzleteket ezen az oldalon találod...

További információ a