BikeFun fejvédők Hír

BikeFun fejvédők Hír

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2017/07/26
A hazai kerékpáros piac egyik meghatározó cége, a BikeFun immáron saját márkás fejvédőket is kínál. Íme három különböző stílusú modell, melyek nem csak jól néznek ki, de jó az ár-érték arányuk is.
Hirdetés

Edge 

Vagány stílusú, 260 grammos (M méret) sisak országútra vagy könnyed terepkerékpározáshoz. InMold-os héjszerkezetű, rengeteg (24 darab) szellőzőnyílása révén komfortos viselet melegben is. Szivacsozása egyszerű kivitelű, nem túl vastag, és bogárhálós, hogy a nemkívánatos ízeltlábúak kívül maradjanak.

 

Edge - napellenző nélkül Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Edge - napellenző nélkül
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu

 

A sisakot racsnis tarkórögzítéssel igazíthatjuk a fejünkre. Állhevederén normál csat található, viszont kiegészítő szivacsozás nincs rajta. A sisak tartozéka egy nem állítható napellenző is, amit könnyedén fel- vagy leszerelhetünk, az igényünknek megfelelően.

A 3 színben (neon zöld, fehér, fekete) és két méretben (M és L) kapható Edge 10 490 forintos ára nagyon jó vételnek számít, az alacsony árfekvés csak a műanyag elemeken és a szivacsozáson vehető észre.

 

Adventure

Zártabb, robosztusabb felépítésű trail sisak – ennek megfelelően a tarkórész mélyebbre nyúlik. A nagyobb sűrűségű EPS hab InMold technológiával rögzül a polikarbonát héjhoz.

 

Adventure - trendi neonzöld Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Adventure - trendi neonzöld
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu
 

 

Bogárhálós szivacsozása technikai anyagból készült, így gyorsabban szárad és komfortos marad minden helyzetben. A sisakot racsnis tarkórögzítéssel igazíthatjuk a fejünkre, mely szerkezet függőleges magasságát is állíthatjuk, hogy fejszerkezetünknek legkényelmesebben helyezkedjen el.

Állhevederén normál csat található, és extra szivacsozása is van a megnövelt kényelemhez! Tartozéka egy napellenző is, amit könnyedén fel- vagy leszerelhetünk, az igényünknek megfelelően, de nem állíthatunk rajta.

A 270 grammos (L) Adventure 2 színben (neon zöld, fekete) és méretben (M és L) érhető el, 9990 forintos áron, ami kiemelkedően jó ár-érték arányú sisakká teszi!

 

Cobber

Klasszikus formájú, belépőszintű sisak országútra és könnyed terepkerékpározáshoz. Az InMold-héjszerkezetű modellen 21 darab szellőzőnyílás található, hogy kényelmesebbé tegyék a viseletét.

 

Cobber - klasszikus forma Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Cobber - klasszikus forma
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu

 

Szivacsozása egyszerű kivitelű, nem túl vastag, és bogárhálós, hogy a nemkívánatos ízeltlábúak kívül maradjanak. Állhevederén normál csat található, kiegészítő szivacsozás nélkül. A sisak tartozéka egy fixen rögzíthető napellenző is, amit könnyedén fel- vagy leszerelhetünk, az igényünknek megfelelően.

A sisak különlegessége a fejünkre igazítást szolgáló racsnis tarkórögzítésbe integrált pirosfényű LED-es villogó! A parányi gombelemmel működő lámpa extra biztonságot nyújt rossz látási viszonyok között viselője számára – és mindig „kéznél” van!

A Cobber csak 250 gramm (M). Három méretben (S, M és L) valamint három színben (fekete-fehér-zöld, fekete-fehér-azur, fekete-fehér-piros) érhető el, 9490 forintos áron.

 

A BikeFun sisakokat keresd a .

Hirdetés