Bike Fest a Tisza-tónál Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/03/31
Hajts a partra! Tavaszi Kerékpáros Fesztivál néven új kerékpáros rendezvényre kerül sor idén a Tisza-tónál.
Hirdetés
Magyarország kerékpáros szezonnyitó rendezvénye 2010. április 24-25-én, Tiszafüreden kerül megrendezésre a Magyar Kerékpárosklub, a Tisza-tavi Turizmus Fejlesztõ Egyesület és az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának együttmûködésében.
A Tisza-tó a síkvidéki kerékpározás központja, de még ennél is több: egy szintkülönbségek nélküli örömtekeréshez, élõ természeti díszletet biztosító világörökségi helyszín.
A rendezvény egy tradíciót szeretne megalapozni, a szervezõk azt tervezik, hogy ez a „családi kerékpáros-turisztikai rendezvény” évrõl évre megismétlõdve, mintegy megnyitná a kerékpáros szezont.
A rendezvény programjai: •        Kerékpáros iránytúrák Budapestrõl, Egerbõl, Miskolcról, Nyíregyházáról, Debrecenbõl és Szolnokról. •        Bringaexpo és kerékpáros bemutatók. •        Játékos versenyek kicsiknek és nagyoknak, amatõröknek és profiknak. •        Tisza-tavi kombinált túrák kerékpárral és csónakkal. •        Bringások Bográcshoz – a táj ételei, halászok és pásztorok receptjei szerint.
További információ: Albel Tamás marketingmenedzser +36 30/478-32-17. Iránytúrákról: Hevesi Edit +36 20/347-5315. Részletes programok: www.turakozpont.hu  
Hirdetés