Álomutazás Burgenlandba - sorsolás Hír

Álomutazás Burgenlandba - sorsolás Hír

(X) - Támogatott tartalom
2018/08/06
2 fő részére 2 éjszaka reggelivel 3*-os tóparti hotelben, számos szolgáltatással, kerékpárbérléssel és 50 Euró értékű vacsorautalvánnyal!

Ruszt, a Fertő tó egyik gyöngyszeme

Ruszt Forrás: (c) Freistadt Rust
Ruszt
Kép forrása: (c) Freistadt Rust

 

Ruszt háztetőin minden tavasszal megjelennek a fehér gólyák, amelyek nemcsak Burgenland legismertebb madarai, hanem a város címerállatai is. Ruszt középkori városka és Burgenland egyik különleges építészeti remekműve is egyben.

Ruszt 1681 óta birtokolja a megyei jogú város címét: akkoriban emelték magyar szabad királyi várossá. A város egykori atmoszférája és bája mind a mai napig érezhető: elsősorban az építészeti megoldások teszik Ruszt települését Burgenland egyik különleges ékszerdobozává, amely rengeteg látogatót vonz a városba. A műemléki védettségű óvárosban tett kellemes séta alkalmával semmiképp sem szabad kihagyni a Halásztemplomot, amely Burgenland egyik legjelentősebb művészeti és kulturális gyöngyszeme.

Aki pedig mindeközben megéhezik, helyi ajánlatok gazdag kínálatából válogathat: számos étterem és vendéglő áll a vendégek rendelkezésére, a rusztikustól az ínyencig.

 

Hotel am See Rust*** Forrás: (c) Freistadt Rust
Hotel am See Rust***
Kép forrása: (c) Freistadt Rust

 

Fullos szállás vár közvetlenül a Fertő tó partján

Hotel am See Rust*** - a családi szálloda közvetlenül a Fertő tó partján fekszik, ideális pároknak és rövidebb üdülésekre az egész család számára egyaránt. A vedégek változatos sportolási lehetőségek közül válogathatnak: vitorlás- és szörfiskola kölcsönzővel, evezős központ, elektromos hajó és vízibicikli kölcsönző, valamint kerékpárkölcsönző a közelben.

Sőt mi több, a nordic walking ösvény, a kerékpárutak és a kerékpáros kompjárat is közvetlenül a hoteltől indul.

Hotel am See Rust*** Forrás: (c) Freistadt Rust
Hotel am See Rust***
Kép forrása: (c) Freistadt Rust

 

Csatlakozz be Burgenland legkedveltebb 125 km hosszú, B10-es kerékpárútjába

A legismertebb és talán egyben a legkedveltebb is a Fertő tó kerékpárút, amely Ausztria legnagyobb tava körül vezet. 125 kilométert kell tekerni, hogy egyszer megkerüljük a tavat. Az útvonal ugyan sík terepen vezet, de ne becsüljük alá a zavaró szembeszelet! Ausztria egyetlen kerékpárútja, amely ötcsillagos értékelést kapott a Német Kerékpárklubtól (ADFC), vadregényes tájakon át vezet a nádrengeteg mentén, csodás kilátást kínálva a tóra, idilli szőlőskertek, nedves rétek és sós tavak sokasága között. A tó megkerülésére vállalkozókat számtalan panzió és szálloda várja, így a kirándulás kellemes hétvégi programmá bővíthető. Az utat akár le is rövidíthetjük és Illmitzből átkelhetünk a tavon hajóval Mörbisch am See-be, így az útvonal igazán családbarát.

Jois Forrás: Burgenland Tourismus_Peter Burgstaller
Jois
Kép forrása: Burgenland Tourismus_Peter Burgstaller

 

A nyeremény

2 fő részére szóló voucher,
ami 2 éjszaka szállásra jogosít fel reggelivel a Hotel am See Rust***-ban, 2 napos kerékpár kölcsönzési lehetőséggel, Neusiedler See kártyával, ingyenes belépővel a tófürdőbe és az élményfürdőbe, valamint egy 50 Euró értékű vacsorautalvánnyal Ruszt 34 vendéglátóipari egységének valamelyikébe!

A nyertes

Kosina József - Tiszaújváros

 

Játékszabályzathoz klikk ide!