A fejvédő, ami nem ér hozzá a fejedhez

A fejvédő, ami nem ér hozzá a fejedhez

Simon Ádám
Simon Ádám - Támogatott tartalom
2020/06/19
A Casco Cuda 2 fejvédő érintkezésmentes belső hálóval rendelkezik, így a fejünk és a sisak között maximális szellőzést kapunk.

Arra ugyan még nem képes a CASCOfit érintkezmésmentes illeszkedéssel ellátott fejvédő, hogy a fodrászatból megérkezve a hajunk makulátlan maradhasson, viszont a sisakkal való érintkezés helyett egy sokkal komfortosabb, mindenféle fejformához illeszkedő, kényelmes háló teszi a fejvédő viselését minden eddiginél kényelmesebbé. Mivel a CASCOfit háló egyenletes oszlatja el a fejvédő súlyát a fejünkön, így nem alakulnak ki fájdalmas nyomópontok az érintkezési felületeken. A Cuda 2 fejvédőn található nagyméretű szellőzőnyílások és a háló, valamint a sisak között kialakuló helynek köszönhetően maximális szellőzést kapunk, ami így csökkenti az megizzadás esélyét, de természetesen a biztonságon sem esik egy szemernyi morzsa sem. A Casconál megszokott kiemelt tarkóvédelem, a fényvisszaverős kiegészítők mind-mind a prémiumkategóriába emelik a Cuda 2-t.

A megújult vázszerkezetnek és a három választható méretnek köszönhetően még az elődjénél is kényelmesebb lett és divatos kialakításának köszönhetően akár városi-, akár terep körülményekhez is jól passzol.

A Cuda 2 esetében alkalmazott Casco technológiák

CASCOfit érintkezésmentes illeszkedés

A fejvédő, ami nem ér hozzá a fejedhez-1
A fejvédő, ami nem ér hozzá a fejedhez-1

Egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását. 

Környezetkímélő fényvisszaverős kiegészítők a környezetszennyező elemes megoldások helyett. 

Megnövelt tarkóvédelmi zóna: 

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

Monocoque in mold plus: 

Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot. 

Disk fit Vario méretállító rendszer:  

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára. 

MyStyle zsinór: 

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát. 

Alumínium rovarháló:

Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.

A fejvédő, ami nem ér hozzá a fejedhez
Casco Cuda 2 színvariációk
A fejvédő, ami nem ér hozzá a fejedhez
Forrás: Casco

Még több infó itt...

Hol kapható?