Menü

2011.08.31.     Hozzászólás 0

Seakayaking.hu

Igazi "tengeri" verseny volt

A mezőny idén is egyes fokú viharjelzésben rajtolt, de hála a vizirendészeti egyeztetéseknek ez semmilyen zavart nem okozott a lebonyolításban.

Augusztus 27 én szikrázó napsütésben, jókora hullámokban zajlott a IV. PORT.hu Balaton Maraton evezős verseny.

Nagy ünnep volt ez versenyzőknek, szervezőknek egyaránt. Bár ez a negyedik verseny volt már a seakayaking.hu szervezésében, de az első, melyet nem szakított félbe vihar, nem kellett elhalasztani eső miatt.

 

81824-img_4063.jpg

 

A mezőny idén is egyes fokú viharjelzésben rajtolt, de hála a vizirendészeti egyeztetéseknek ez semmilyen zavart nem okozott a lebonyolításban. A Révfülöp - Balatonboglár közé tervezett átkelést ugyan le kellett rövidíteni, de ez ellen senki nem tiltakozott, a szervezők gyorsan módosították a pályarajzot.

 

81824-img_4106.jpg

 

Nevezők tekintetében is új csúcsok születtek. 107 induló egységben mintegy 220 versenyző vágott neki a három versenytávnak, a 12,5 a 25 és az 50 km –es pályának.

Összesen 13 kategóriában indultak versenyzők. A mezőny igen vegyesre sikerült, világbajnokoktól a hétvégi kajakosokig mindenki képviseltette magát a versenyen.

 

81824-img_4222.jpg

 

Gratulálunk minden teljesítőnek, szép teljesítmény volt!
Az eredménylisták megtekinthetőek 
ITT!

Jövőre kibővül a rendezvény, nem csak egy versenyt szerveznek a rendezők, hanem 3 fordulós kupasorozattá alakítják a Balaton Maratont.
Sok sikert kívánunk!