Menü

2011.05.13.     Hozzászólás 0

Vasvári Press

Hétvégén vízi majális a Népszigeten

A térítésmentesen látogatható esemény alkalmával a családi programok mellett 300 méteres távon lesz verseny is.

A Budapest Evezős Egyesület népszigeti vízitelepén és az Újpesti Öbölben ötödik alkalommal kerül megrendezésre május 14-én a Vízi Majális elnevezésű evezős szabadidős sportnap.  A térítésmentesen látogatható esemény alkalmával a családi programok mellett a szervezők 16 kategóriában, 300 méteres távra írtak ki versenyt.

A reggel tíztől este hatig tartó programokat az Urbitális Majális rendezvénysorozat részeként, a Budapest Evezős Egyesület, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ és a Népszigeti Szabadidő és Vízisport Egyesület közösen szervezi.

A Budapest Evezős Egyesület több mint 100 éve biztosít sportolási lehetőséget. A testmozgás mellett az igazi klubként funkcionáló egyesület megalakulásától kezdve élen jár különböző társas összejövetelek, rendezvények szervezésében. Az utóbbi években az Angyalföldi József Attila Művelődési Központtal közös programjaiba a lakosság egyre szélesebb köre kapcsolódik be aktívan.

- Rendezvényünkön a sportos, a kulturális események, és a szórakozási lehetőségek egyaránt megtalálhatóak. Idén is népes forgatag várja a látogatókat: többek közt vásárosok, koncertek, énekesek, táncosok, gyermekjátékok, vendéglátás, evezős versenyek, ergométer, felfújható játékok, különböző kipróbálható evezős csónakok, sárkányhajók, sétahajózás a vízen – foglalta össze Tarján Tamás főszervező.