Egymás ellen, de: egy hajóban eveztünk Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/03/13
Rafthajó-vár építés vízicsúszdával, fekvőtámasz vízen úszó versenykenuban, egész napos örömpancsolással egybekötve
Hirdetés
Válaszolj, így a legelején: Te ott voltál a hétvégi medencés sárkányhajó viadalon? Ha nem, nagy hibát követtél el.

Azt hiszem, hogy a következő beszámoló végül egész pozitívra sikerült, annak ellenére, hogy a tombolán nem nyertem sem karbonlapátot, sem kétfős vacsorát, sem vásárlási utalványokat, sem semmit. Szóval bizton állíthatom, hogy ez egy bunda- és újságíró-vesztegetéstől mentes pozitív élménybeszámoló lesz.

 

Galériához klikk a képre! (Fotó:  digitalworld.hu  //  360photography.eu )

 

A lapátolós/evezős sportolók többnyire mind nagyon jófejek (megjegyzem, én is lapátolós/evezős sportoló vagyok) és ha sok jófej embert összezársz egy fedett uszodában a sporteszközeikkel, akkor abból egész jó dolgok szoktak kikerekedni. Például egy egész napos medencés buli sárkányhajó és rafting head2head versennyel, kajakpólózással, síkvízi kenu akrobatikával, eszkimózással és egy nagy adag ökörködéssel. Csabai Edvin (17szeres maratonista kenus) szervezett egy már eddig is bevált medencés sárkányhajó viadalt (ugyanabban a hajóban, egymással szemben evez két darab hatfős csapat) és mindemellé összehívta valamennyi evezős haverját, hogy versenyezzünk, pancsoljunk és érezzük jól magunkat.... összejött.

 

Galériához klikk a képre! (Fotó:  digitalworld.hu  //  360photography.eu )

 

A népligeti Fradi uszoda 50méteres medencéjének egyik felében egész nap a sárkányhajósok vívtak csatákat felnőtt, masters, amatőr, férfi, női, mix, celeb, tücsökbogár és kitudja még milyen kategóriákban, amit ki lazán, ki kifejezetten profi módon és komolyan fogott fel. Ennek megfelelően a döntő összecsapásoknál nem egy kidülledő szempárt és feszülő bicepszet lehetett látni. Mindeközben a medence másik felében kajakpólóztunk, vagy véres(nek egyáltalán nem mondható), szuperextrém rafting heade2head összecsapáson vettünk részt. Pihenésképp kipróbáltuk a különleges, itthon ritkán látható outrigger tengerikajakot, vadvízi kajakokat, gumimatracokat, pöttyöslabdákat, színes lufikat, meg még amit találtunk. 

 

Galériához klikk a képre! (Fotó:  digitalworld.hu  //  360photography.eu )

 

És a legjobb a dologban az, hogy ez az esemény nem csak egy bennfentes rétegnek szólt, sőt. Azért is gyűlt össze ez a sok jófej ember, hogy más, egyébként nem evezős/lapátolós jófej emberek is eljöhessenek és kipróbálhassák egy biztonságos uszodai medence kellemesen langyos vizében kedvenc sporteszközeiket, sőt, akár kedvet is kapjanak. 

 

Galériához klikk a képre! (Fotó:  digitalworld.hu  //  360photography.eu )

 

videó az eseményről...Itt megnézheted

Szóval, ha most nem jöttél el, az hiba volt , de biztosan lesz folytatás.És ha lesz, mi mindenképp értesítünk róla a , vagy a facebookon ;)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés