Három és fél perc varázslat

Három és fél perc varázslat

Pintér László
Pintér László
2016/07/19
Lélegzetelállítóan gyönyörű kisfilm készült a Grand Teton Nemzeti Parkról, ráadásul 8k felbontásban.
Hirdetés

Ha agyonütnének, se tudnám megsaccolni, hány filmet és videót láttam már hegyekről. Az a hangulat azonban, amit a Grand Teton 8K készítői a képi világ és a zene tökéletes harmóniája által elénk tárnak, túlszárnyal mindent, amivel eddig találkoztam.

A kisfilm egy sorozat része, amelyet a projekt keretében a Sea Raven Mediát alapító Pattiz testvérpár forgat. Céljuk egyszerű: a lehető leglátványosabban és leghatásosabban bemutatni az Amerikai Egyesült Államok nemzeti parkjait. Rövidfilmjeik egész egyszerűen elbűvölőek, a zeneválasztás tökéletes, a hangulat azonnal rabul ejti az embert. 

Grand Teton Nemzeti Park Forrás: More Than Just Parks
Grand Teton Nemzeti Park
Kép forrása: More Than Just Parks

Katt a képre, van még fotó!

Persze jómagam elfogult vagyok, mert anno első látásra beleszerettem a Grand Tetonba. Pedig sosem jártam ott. Wyoming vad vidéke, a fennsík fölé 2100 méterrel magasodó, 4199 m magas Grand Teton fenséges látványa, a Jackson Hole környéki kalandos történetek azonban személyes találkozás nélkül is belopták magukat a szívembe.

Pattizék nem spóroltak az energiával a film készítése során: egy hónap alatt 160 km-t jártak be, több mint húszezer felvételt készítettek, melyek összesen 2,5 terabájtnyi helyet foglalnak. Az eredmény magáért beszél.

Ez a három és fél perc maga a varázslat.

Hirdetés