Ultrabalaton 2009 térképek és frissítők Hír

www.ultrabalaton.hu
2009/06/04
Ismét futhatunk a Balaton körül, akár egyénileg, akár fantasztilkusan hangulatos váltóversenyben. A némileg megváltozott útvonalat és frissítőpontokat itt olvashatod!
Hirdetés

Az időpont és a helyszin garantálja a felejthetetlen élményeket! A mezőny nagysága és erőssége pedig azt, hogy minden futó megtalálja a számára kihívást jelentő ellenfeleket. De az egész esemény mégis inkább a közösségről és a futás, a természet szeretetéről szól!

 

A legfrissebb térképeket nézheted meg (pdf).

Az útvonal egyetlen helyen változott. A célegyenes (azaz a Tihanyi-félszigeten megtett 5 km) új útvonalon történik meg. Szerencsére sikerült úgy kijelölni a pályát, hogy az távban nem tér el a korábbitól. A változásnak két oka van:   Elkészült a félszigeten a kerékpárút és a szervezők úgy ítélték, hogy praktikusabb és biztonságosabb, ha azon futjátok a táv utolsó pár kilométerét. Sokan nehezményezték, hogy az útvonal nem érinti az Apátság ot. Hát most – ha az Apátság bejáratát nem is – az útvonal az Apátság mellett halad , így akinek kedve van gyönyörködni benne és van rá energiája, megteheti.

    A frissítőpontok ugyanott kerültek kialakításra, ahol az előző esztendőben. Pár településen 50-100 méterrel változott a helyszínük, de ezek mind belátható távolságok.

    Az előző esztendőhöz képest az egyénieknek fontos változás, hogy meleg étel nem 69,5 km-nél és 91,8 km-nél lesz, hanem összevontan 86,5 km-nél a Viktor vendégház előtti frissítőponton kerül felszolgálásra. 

 

Hangulatképek és videók a tavalyi versenyről, valamint részletes információk a www.ultrabalaton.hu oldalon.
Hirdetés