Menü

2011.12.14.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Rehband kompressziós aláöltözetek

Svédországi alapítású, mégsem kell otthon összeszerelned, ő tart egyben téged!


A következőkben a Rehband cég aláöltözeteit vesszük górcső alá. A  Rehband  ortéziseket, vedőfelszereléseket és kompressziós ruházatot kínál aktív és hobby sportolóknak kiváló minőségben. A több mint, 50 éve a piacon lévő svéd termék mára része az egyik legnagyobb ortopédtechnikai vállalatnak, az Otto Bocknak.

A márka mottója: minőség, hatékonyság és dizájn!

Kompressziós felső hosszú ujjú - 7704
Anyag: 84 % poliészter, 16% spandex.
Funkció: Az ujjak speciális kialakítása optimális mozgásszabadságot, kényelmet kínál, javítja a propriocepciót.
Ajánlás: A hosszú ujjú kompressziós felső tökéletes választás azoknak a sportolóknak, akik a legnagyobb mértékben ki tudják használni a felső testüket érő kompressziót, megelőzve ily módon az izomlázat és kifáradást.
Mozgásvilág.hu vélemény: kifejezetten vékony aláöltözet, mely főleg a karokra fejt ki erőteljes kompressziós hatást. A mozgásban nem akadályoz, kifejezetten kényelmes a felső. Önmagában nem ajánljuk csak melegebb időben. Futóknak, bringásoknak, sífutóknak, kajakosoknak, kenusoknak, bárkinek aki használja a karizmokat és szüksége van a gyors regenerációra, vagy nagyobb teljesítményre.

 


Kompressziós felső rövid ujjú - 7703
Anyag: 84 % poliészter, 16% spandex.
Funkció: Gyorsabb izomregenerálódás, nagyobb teljesítmény, jobb vérkeringés. A kompressziós felső nemcsak tökéletesen kényelmes, hanem megadja a szükséges mozgásszabadságot is.
Ajánlás: A kompressziós felső a gyakran igénybe vett izmok - a vállak, a hát és a has - stabilizálására fejlesztett termék. A kompressziós felső pozitív hatással van a teljesítményre.
Mozgásvilág.hu vélemény: kifejezetten vékony, rövid ujjú aláöltözet, mely főleg a kar felső részére fejt ki erőteljes kompressziós hatást. A hosszú ujjú társához hasonlóan bárkinek jó szolgálatot tehet melegebb időben, vagy hidegben alsó rétegként. Triatlonosoknak tökéletes választás hűvösebb időben a neoprén és versenyruha alá!

 


Kompressziós hosszú nadrág - 7702
Anyag: 84 % poliészter, 16% spandex.
Funkció: A lapos varrásoknak és a funkcióhoz illeszkedő dizájnnak köszönhetően úgy simul a testre, mintha második bőrünk lenne.
Ajánlás: A kompressziós nadrág serkenti a vérkeringést, ami kivédi az izomfáradást és a sérüléseket, növeli a teljesítőképességet. Ideális edzésre, versenyzésre, regenerálódásra ez a kompressziós nadrág.
Mozgásvilág.hu vélemény: Lehelet vékony futónadrág aláöltözet. Tökéletesen felveszi a viselőjének az alakját, miközben megfelelő mozgásszabadságot biztosít. Zippzár nincs a nadrágon, de az öltözést megkönnyíti a megvastagított, megerősített vége a nadrágnak. Úgy tapasztaltuk, hogy a vádlit kevésbé szorítja, mint egy zokni, de a combra határozottabb nyomást fejt ki. Önmagában csak 6-8 fok felett ajánljuk!

 


Kompressziós rövid nadrág - 7701
Anyag: 84% poliészter, 16% Spandex
Funkció: Tökéletesen rásimul a testre, kiválóan alkalmas arra, hogy mez alá vegyék fel. Fokozza a sportteljesítményt.
Ajánlás: A Rehband Kompressziós rövid nadrág az edzés illetve verseny közben gyakran erősen igénybevett combizomzat támogatására fejlesztett kompressziós nadrág.
Mozgásvilág.hu vélemény: a hosszú nadrág rövid megfelelője. Meleg időben ajánljuk önmagában, vagy télen futónadrág alá, kompressziós zokni viseletének kiegészítéséhez. De kitűnő választás lehet a spinning szerelmeseinek, hogy növeljék teljesítményüket, vagy edzés után gyorsítsák a regenerációt!

 

Olvass többet a témáról: teszt, Kompressziós ruházat, Rehband, kerékpár, futás, triatlon