Kompresszióval a szupererőért! Rehband kompressziós nadrág teszt Hír

Parti András;http://blog.mozgasvilag.hu/partiandras/
2011/07/13
Én vevő vagyok minden legális újításra a sportban, mivel mindig jobb és jobb teljesítményre törekszem - Parti András
Hirdetés
Én vevő vagyok minden legális újításra a sportban, mivel mindig jobb és jobb teljesítményre törekszem. A kompressziós zoknikkal is igen hamar megbarátkoztam, bevittem a mindennapi viseletembe. Most azonban új lehetőségem nyílt továbblépni, egy Rehband kompressziós rövidnadrág teszt keretében…
 
A Rehband Kompressziós rövid nadrágja az edzés ill. verseny közben gyakran erősen igénybevett combizomzat támogatására fejlesztett nadrág. Tökéletesen rásimul a testre, kiválóan alkalmas arra, hogy a mez alá vegyék fel. Akárcsak a kompressziós termékcsalád többi tagja, ez is fokozza a sportoló teljesítményét.
Az elv itt is az, mint a zokninál, felfelé csökkenve nyomást fejt ki a lábra , amivel segíti a vér áramlását. Ez azért fontos, mert a fáradt izmok „kiveszik” a vérből, amire szükségük van, majd „cserébe” vérbe kerülnek a salakanyagok, pl. tejsav. Így halad a vér vissza a szív felé. Ez a nadrág pont erre jó, hogy fel tudjuk gyorsítani a vér áramlását , ezzel gyorsítva a regenerálódást . Az elv végülis egyszerű.
 
81698-parti.JPG vékony anyaga révén alkalmas a betétes kerékpáros nadrág alatti viselésre is  
 
Az anyaga kiválóan lélegző, nagyon vékony, olyan mintha semmit se viselnél . Kinézetre, egy igen jó minőségű, fekete elasztikus nadrágra emlékeztet, fehér Rehband felirattal, de persze ennél többről van szó!
 
Én a gyakorlatban elsősorban nem a sportoláshoz használtam, mivel mostanság túl meleg volt a bringás nadrág alá felvenni még egy réteget. Hogy ne maradjak tudatlan azért kipróbáltam. Bringázás közben is azonnal érezhető az a jól eső egyenletesen „szorító”, fogó érzés a combokon, amitől kimondottan frissebbnek éreztem a lábaim. Érdekes dolog ez, mert „csak” egy nagyon könnyű rövidnadrág, de mégis csodákra képes… Elég sokat használtam még az utazások, illetve a mindennapos tevékenységek , pihenés közben, de pl. futásnál is tuti be fogom vetni az alapozási időszakban. Nagyon hasznos volt a sok utazás közben is, frissebb lábakkal szálltam ki a kocsiból, repülőből. Nem hiszem, hogy ez csak véletlen, úgy gondom van összefüggés, hiszen az elmélet tudományosan is igazolt. Nem csoda, hogy használják a kompressziós kiegészítőket az egészségügyben is.
 
Szóval, akinek fontos a magas teljesítmény, gyorsabban akar regenerálódni , frissebb lábakkal akarja megúszni az utazást, érdemes továbblépni a kompressziós zokninál és más ruhadarabokban is gondolkodni. Én biztosan ezt teszem és a Rehband cég termékei pont alkalmasak erre.
 
A Compression Line termékek párnázott kivitelben is kaphatók.  A beépített párnázat védi a comb külső oldalát, a csípőt és bordákat a kék foltok és duzzanatok ellen ütközéskor, de nem befolyásolja a mozgást és nem csökkenti az anyag kompressziós hatását sem. Tehát egyszerre csökkenti a sérülékenységet és fokozza a teljesítményt!
 
Bővebb infó a Rehband kompressziós ruházatokról: Klikk ide!
Árak, méretek, webshop: Klikk ide!
 
81698-rehbandreklam.jpg
Hirdetés