Keszthelyi Kilométerek: elindult a nevezés Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/02/05
7 versenyszám egy napon – elindult a nevezés, tartalommal bővült a futóverseny honlapja...
Hirdetés
A harmadik alkalommal kiírt Keszthelyi Kilométerek elnevezésű utcai futóversenyre május 30-án, a Tér-Film-Zene Fesztivál idején kerül sor a Balaton-parti településen és annak környezetében. A maratoni verseny időpontja még tavaly év végén bekerült a futónaptárba, a szervezők január végén az online nevezést is elindították. A versenykiírás friss információkkal bővült.
 
Az esemény szervezői – a futókkal, gyermekkel, kerekesszékesekkel és a nézőkkel együtt – mintegy másfélezer résztvevőre számítanak, érdekesség, hogy egyidejűleg maraton, félmaraton és maraton váltó is kiírásra került . A versenyen a chipes időmérés is a szolgáltatások között szerepel, az abszolút értékelés mellett öt korosztályban hirdetnek győztest. A futószámokat koncertek, családi- és gyermekprogram fogják színesíteni.
A versennyel kapcsolatban Bedő Beáta főszervező elmondta: „A pálya öt pontján frissítőállomásokat állítunk föl, a versenyzőknek vizet, szőlőcukrot, citromot, csokoládét és Isostar izotóniás italt biztosítunk. Gondoskodunk egészségügyi és rendőri biztosításról, a városi strandon tisztálkodási lehetőségről. Hét versenyszámot rendezünk, melyekre már lehet nevezni, ez akár otthonról, online módon, a is megtehetik. Honlapunk, a www. keszthelyikilometerek .hu a napokban friss információkkal bővült, az érdeklődők a teljes versenykiírást olvashatják, útvonalakat, térképeket, hangulat-keltő, korábbi fotógalériákat böngészhetnek. A nevezési díjat befizetőket már előző este vendégül látjuk a tésztapartin, valamint minden indulónk ajándékcsomagot kap. A legjobbaknak pénzjutalmat osztunk. Megemlítem még, hogy két kiváló szpíkerünk lesz, akik a folyamatos informálás mellett a hangulatról is gondoskodni fognak: a korábbi triatlonos Kremmer Zoli 2004-óta van jelen a legnagyobb hazai futó- és triatlon rendezvényeken, míg a spinning eseményekről ismert Marton Zsolt éppen a mi első rendezvényünkön vált közkedvelt műsorvezetővé.”  
 
A verseny időpontja:  2010. május 30. vasárnap. A verseny helyszíne:  Keszthely (rajt: Fő tér, cél: a keszthelyi móló). Rajt időpontjai: Kerekesszékes, handbike-os versenyzőknek 9.50 órakor, további versenyzőknek 10.00 órakor. Versenyszámok: félmaraton 2 kör (táv: 21,097 km); maraton 4 kör (egyéniben 42,195 km, 4 fős váltóban 42,195 km; kerekesszékes félmaraton 2 kör (21,097 km); kerekesszékes maraton 4 kör (42,195 km); hand bike-os félmaraton 2 kör (21,097 km); hand bike-os maraton 4 kör (42,195 km). 
Részletes versenykiírás...
Hirdetés
Hirdetés