II. Béri Terep Félmaraton Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/09/15
Szeptember 21-én hiánypótló program indult útjára, ami azokat a futókat célozza meg, akik már hosszabb távokat is bevállalnak, de ragaszkodnak a jó levegőhöz és a természethez. Nekik szól a II. Béri Terep Félmaraton...
Hirdetés

A II. Béri Terep Félmaraton változatos terepviszonyokat, az érintetlen táj, az igazi vad természet élményét nyújtja. A 21 km -es és a 8 km- es futóverseny   Bér/Virágospusztáról (Andezit Hotel) rajtol 2008. szeptember 21-én, vasárnap, 12 órakor. Andezit sziklák, várak, rejtett tavak várnak a futókra a Cserhát ban. A program kiszalagozott útvonalon halad, így térképre, tájolásra nem lesz szükség. A rajt után a túrázni vágyó családtagok is bevállalhatják a távot, remek gyalogtúra útvonal.

 

Szintidő mindkét távon 2 óra 30 perc.

Minden induló pólót kap. Mindkét távon az első három helyezettet külön férfi és női kategóriában díjazzuk. A nyeremények a világ legextrémebb terepversenyein tesztelt outdoor és futócuccok és Fiskars ajándékok 350.000 Ft összértékben.

A szervezők az egész családra gondoltak, így aki nem fut vagy túrázik az sem fog unatkozni. Vadaspark tevékkel, struccokkal, Red Bull Buli, quadpálya, mászófal, ugrálóvár, gyermekprogramok várják a kicsiket és nagyokat.

 

Részletekért klikk ide...
Hirdetés