Testedzés Ferrarival Hír

deluxe.hu
2007/08/01
A Ferrari Store már eddig is számtalan ajándéktárgyat adott ki a híres "lovas stílusban", de most egy egészen egyedi ötlettel álltak elő. A Technogym Research Centre fejlesztésével közösen egy igazi Ferrari kondigépet mutattak be, amely akár otthonra is megvásárolható.
Hirdetés

A Technogym Research Centre már eddig is luxuskategóriás edzőgépeket tervezett, így nem volt nehéz a megfelelő minőséget kiválasztani, csupán a Ferrari dizájn megtervezése kellett ehhez az egyedi ötlethez.

A Ferrari Unica nevet viselő kondigép vörös színben pompázik, ugyanolyan fényezésben, mint a Forma-1-es autók, és természetesen a híres lovat ábrázoló logó is felkerült a szerkezetre. Ehhez bőrborítás társul, vagyis az ülőrészt, a lábtartót és a gyakorlatokhoz szükséges fogókat is kiváló minőségű bőrel borították, amelyet a Ferrari biztosított.

A kondigép tehát valóban egy Ferrari kocsira emlékeztet, még akkor is, ha a luxuskocsik és az edzőtermek között igazából semmi más párhuzam nem vonható, hacsak nem arról van szó, hogy a Technogym Research Centre alkotását a kondigépek Ferrarijának nyilvánították.
75358-ferrari02.jpg
Ez persze megfelelő tudást is igényel, és a gép valóban igen figyelemre méltó tudással rendelkezik. A Ferrari Unica segítségével ugyanis 25 féle erősítő gyakorlatot lehet végezni az egész testen. A vállat, a nyakat, a hátat, a karokat, a mellet, a hasat és persze a combokat és a vádlit is erősíthetjük, több fokozatos ellenállással és a géphez tartozó súlyok segítségével. Mivel egy hagyományos kondigépről van szó, ezért segítséget is kapunk a kezeléséhez: egy Wellness Mate számítógép is felkerült a szerkezetre, amely több előre beírt edzésprogramot is tartalmaz, és azt is figyeli, mennyit dolgoztunk eddig a gépen.

A Ferrari Unica tehát egy valóban különleges darab, amelynek természetesen az ára sem mindennapi, 20 ezer dollárt, vagyis több mint 3 és fél millió forintot kell kifizetünk érte.
Hirdetés